Шикарний суп від якого на другий день залишається порожня каструля - діти обожнюють ці кульки!

"У нього відмінний смак, а готувати цю страву зовсім нескладно. Рецепт можна відшукати в інтернеті, кілька місяців тому я побачила його на одному сайті. Результат мені настільки припав до душі, що зараз я його готую постійно", - йдеться у популярному блозі, зазначають Патріоти України.

"Схвалили його і мої родичі, більш того, знайомі, коли збираються в гості, пропонують приготувати їм саме це. Наваристий суп має м'який смак і чудово пахне, апетитно до божевілля. Навряд чи з чимось можна порівняти поєднання масла і сиру, які додають у смак вершкову нотку і зелені. Також рекомендується покласти в готову страву грінки, ефект від їх комбінації зі смаком сиру виявиться незрівнянним".

Інгредієнти:

Вершкове масло - сто грам;

Сир твердий - сто грам;

Картопля - три-чотири штуки;

Солодкий перець (бажано червоний) - одна штука;

Цибуля ріпчаста - одна головка;

Морква - одна штука (потрібно взяти велику);

Яйце свіже - одна штука;

Зелень - маленький пучок (допускається класти будь-які трави за смаком);

Борошно пшеничне;

Олія соняшникова рафінована - для прожарювання.

Як готувати:

1. Перед тим, як готувати суп, потрібно зібрати всі інгредієнти з переліку, наведеного вище. Твердий сир потрібно подрібнити, використовуючи дрібну тертку.

2. Масло в необхідному обсязі, що становить половину звичайної пачки, потрібно завчасно вийняти з холоду і тримати при кімнатній температурі, щоб воно розм'якшилися.

3. Моркву чистять і подрібнюють з використанням великої терки.

4. Ріпчасту цибулю чистять і подрібнюють якомога сильніше. Якщо деякі домочадці не переносять цибулю, то її можна взяти і поменше.

5. Картоплю миють, зчищають шкірку і нарізають на кубики стандартним чином як для будь-якого супу.

6. Солодкий перець розрізають, виймають перегородки і насіння і далі розрізають, щоб отримати великі кубики. Червоний плід краще, оскільки він найкраще виглядає в готовій страві.

7. Наступний етап - виготовлення безпосередньо сирних кульок. В ємність потрібно покласти натертий сир і вершкове масло, яке розм'якшилося, в цю ж суміш додають одне збите куряче яйце.

8. Слідом засипають пшеничне борошно в обсязі, яке буде потрібно, щоб тісто для кульок вийшло крутим.

9. Далі беруть зелень (наприклад, я вважаю за краще кріп, але можна і іншу), її миють, струшують і нарізають.

10. Зелень насипають в ємність з сиром. При цьому допускається класти туди і суху.

11. Круте тісто замішують і формують з нього кулю. Далі з кулі відокремлюють невеликі шматочки, з яких готують кульки розміром один сантиметр і поміщають їх в миску.

12. Рекомендація. Якщо Тісто не дуже добре ліпиться, має сенс потримати його в холодильнику протягом двох годин, попередньо обернувши в харчову плівку.

13. Трилітрову каструлю наповнюють водою і доводять до кипіння.

14. Коли вода закипіла, в неї кладуть картоплю, додають солі і відварюють картоплю.

15. Потрібно розігріти сковорідку, капнути трохи олії і помірно просмажити на ній моркву і цибулю.

16. Далі на ту ж сковорідку додають червоний перець і продовжують просмажувати суміш вже в такому складі, поки овочі не размягчатся.

17. Цю піджарку висипають в каструлю, де варилася картопля. Овочі продовжують тримати на вогні, поки картопля наполовину не зварится.

18. Необхідно пробувати чи готовий суп і додавати цукру і солі за смаком.

19. Далі закладають сирні кульки одина за іншою і чекають, щоб вони піднялися на поверхню.

20. Слідом зверху кладуть кришку і в закритому вигляді готують суп протягом ще п'яти хвилин.

21. Потім вимикають вогонь і дають супу під кришкою можливість постояти десять хвилин, слідом його розливають і можна приступати до їжі.

22. Особисто я рекомендую додавати в це блюдо часникові грінки, які можна приготувати за домашнім рецептом.

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...