Сюрпризи люблять усі: Ідеї для дам як зробити небанальний подарунок чоловіку

Головне в будь-якому вдалому подарунку - емоції

Хлопці вміють і люблять дивувати дівчат, тому уваги чекають і до себе. Але якщо леді буде в захваті від коробочки доглядової косметики, де крем для тіла смачно пахне тропічними фруктами або жуйкою, то брутального мена це тільки розчарує.

Насправді представники сильної статі люблять практичність, універсальність і те, від чого отримують шалені емоції. Набір інструментів у авто, гаджети, стрибки із парашутом і навіть кухонна техніка — ось що оцінить чоловік. Тому ділимося з вами ідеями вдалих подарунків.

Спойлер: шкарпеток та піни для гоління в списку не знайдете.

Який подарунок хоче отримати чоловік: 5 золотих підказок

Що треба хлопцю? Ну точно не нові касети в бритву чи спідня білизна в сердечка. Здивовані? Ось вам шпаргалка серед яких варіантів обирати подарунки, від яких навіть у хлопця будуть сяяти очі.

  1. Практичні. Знаємо, звучить банально і сумно, але насправді корисний подарунок — це класно. Хлопець не залишить його сиротою на полиці, не передарує другу, а буде користуватися ним із задоволенням. Складність в тому, щоб зрозуміти, що йому дійсно треба. Це можуть бути інструменти, книги для розвитку інтелекту. А якщо зовсім не можете визначитися — сертифікат в магазин або гроші. Не дуже оригінально, але іменинник придбає те, що йому дійсно потрібно.
  2. Ті, якими користуватиметься кожного дня. У цю категорію підходить чашка з особливим підписом, але знайдіть щось цікавіше. Обирайте відеореєстратор для автомобіліста, гриль для того, хто живе сам. Часто подорожує або їздить у відрядження — повербанк, блютуз-гарнітуру або маску для сну.
  3. Відповідає захопленням. Якщо хлопець має хобі — варіантів стає набагато менше, а можливість поцілити в яблучко — більше. Людині, яка цікавиться походами, даруйте намет, рації, набори для приготування їжі. Любить музику — піднесіть сертифікат на курс гри на гітарі. Домашнього шеф-кухаря приємно здивує майстер-клас по кулінарії.
  4. Те, що сам собі не купить. Ідея вдала з тієї причини, що він не думав про такий варіант, або думав, але відкладав на потім. Це може бути будь-що. Ваше завдання дізнатися, що бойфренд додав собі в збережені в Instagram.
  5. Подарунки-враження. Вони завжди несподівані й дивують отримувача двічі: в момент отримання та коли він, наприклад, підіймається на літаку в небо, щоб стрибнути з парашутом.

Отримувати такі сюрпризи завжди приємно — відразу розумієш, що на тебе витратили час і обрали презент з любов’ю.

Як обрати хороший подарунок

Пропонуємо 4 неписані правила:

  • Шукайте підказки: є ймовірність, що в розмові хлопець вже говорив про своє бажання — вам лишається його здійснити.
  • Запитайте в друзів. Якщо ви сумніваєтеся в обраному варіанті — друзі завжди підкажуть як краще вчинити. А якщо ви той самий друг і не знаєте що подарувати — питайте в дівчини або дружини.
  • Обміняйтеся wish-листами — це дуже зручно, оскільки маєте готовий список подарунків на весь рік. Так буде простіше для обох партнерів.
  • Дивуйте. Стрільба з пневматичної зброї в тирі залишить більше вражень, ніж черговий річний запас шкарпеток.

Не бійтеся підійти креативно навіть до вибору простих речей. Головне — обрати подарунок з турботою про отримувача.


Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...