Сказав, що той - ідеальний: Офіціант похизувався, як із шеф-кухарем помстився клієнту, який шість разів повертав свій стейк


Офіціант розповів, як він і шеф-кухар помстилися метушливому клієнтові, який повертав назад замовлення на вечерю не один, а шість разів. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Він настільки діяв їм на нерви своїми вимогами, що вони вирішили відплатити. Працівник ресторану поділився: "Одного разу вночі до нас приходить хлопець зі своєю дружиною. Він замовляє м’ясо середнього просмажування, і кухар рідко пропускає час. Ми дістаємо стейк, який він розрізає, і каже, що він неправильний, і відправляє його назад, щоб він приготувався ще трохи. Це ми робимо без проблем, і це цілком розумно. Це повторюється ще п'ять разів. Потім втручається менеджер та каже, що подбає про те, щоб усе було ідеально".

Він додав, що всі знали, що з клієнтом не все гаразд, і менеджер навіть глянув на шеф-кухаря, аби сказати, що цінує його терпіння. Офіціант продовжив: "Шеф-кухар, найпрофесійніший і спокійніший хлопець, з яким я коли-небудь працював, подивився мені просто в очі і сказав: "Ніколи не кажи жодного слова про те, що я збираюся робити". "Він бере стейк, кидає його на землю, тягне ногою через всю кухню, наступає на нього, а потім кладе назад на гриль".

Намагаючись стримати сміх, офіціант спостерігав, як шеф-кухар поклав стейк назад на тарілку і поніс його клієнтові. Він закінчив: "Хлопець подякував мені, відкусив шматочок і сказав, що стейк ідеальний. Я прозвітував перед шеф-кухарем, і він сказав, що за більш ніж 30 років роботи на кухні до нього ніколи не повертався стейк стільки разів. Ми більше про це ніколи не говорили".

Секрет шеф-кухарів: Коли додавати сіль у фарш, щоб котлети не розвалювалися

середа, 5 листопад 2025, 13:10

При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.

Цитрусові під забороною: ТОП-4 категорії людей, яким не можна мандарини

середа, 5 листопад 2025, 12:44

Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.