Скажіть цвілі прощавай! Найкращі натуральні засоби для вирішення цієї проблеми

Цвіль - це досить поширена і неймовірно неприємна проблема, яка зустрічається у багатьох будинках. Її суперечки розмножуються через вологість, і спекотна погода на вулиці лише посилює ситуацію. На щастя, є досить прості способи розв'язання цієї проблеми, передають Патріоти України.

Є як мінімум три неймовірно дешеві та натуральні рішення, які допоможуть позбутися цвілі назавжди, пише Express. Напевно, всі потрібні інгредієнти вже є у вашому будинку.

Як очистити плісняву

  • Оцет

Оцет є поширеним засобом для чищення в побуті. Він може вбити більшість видів плісняви, включаючи чорну плісняву, і може безпечно використовуватись при очищенні. Налийте чашку оцту в пляшку і додайте двадцять крапель будь-якої ефірної олії. Розпиліть суміш на запліснілу поверхню і залиште на одну годину. Потім очистьте все водою та чистою ганчіркою.

  • Харчова сода

Харчова сода є універсальним засобом для чищення. Вона не тільки вбиває плісняву, але також поглинає вологу та допомагає запобігти її зростанню. Розведіть трохи харчової соди у воді, налийте все в розпилювач та обробіть уражені ділянки.

  • Перекис водню

Це натуральний розчин, що чистить, який не тільки вбиває бактерії, грибки і віруси, але і позбавляє цвілі. Однак для того, щоб він працював, він має бути тривідсотковою концентрацією. Обробіть ділянки з цвіллю препаратом, і потім промийте чистою водою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...