Скільки фігур бачите ви? Ця оптична ілюзія з трикутниками перехитрить ваш мозок

Оптичні ілюзії, що ламають голову, - це завжди цікаво, тому ми завжди намагаємося радувати любителів подібного таким матеріалом, передають Патріоти України.

Сьогодні ми пропонуємо вам поглянути на картинку та уважно підрахувавши, визначити, скільки на ній зображено трикутників?! А правильна відповідь буде нижче.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Скільки б ви їх не нарахували, насправді на картинці немає ніяких трикутників!

Попри те, що людям зазвичай властиво спостерігати на цьому зображенні два великих протилежно розміщених трикутника, насправді там є тільки три V-подібні фігури і 3 фігури у вигляді Пакмана («Щось» з комп'ютерної гри).

Так званий «трикутник Каніжа» є прикладом подвійного зображення з ілюзорними контурами.

Наш мозок так влаштований, що бачить згруповані об'єкти як єдине ціле. Ми ігноруємо розриви і бачимо ілюзорні контурні лінії, які нібито з'єднують сусідні фігури, утворюючи при цьому трикутник.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...