Скільки яєць додати у фарш для котлет, щоб вони тримали форму ділимося рецептом

Котлети - дуже ситна та смачна м'ясна страва, основа якої - фарш, спеції, яйця, хліб. Для того, щоб котлети не розпадалися, у фарш потрібно додавати лише 1 яйце, передають Патріоти України

КулінаркаАнна поділилася в Instagram рецептом смачних котлет, які будуть соковитими, якщо додати терту моркву.Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г
  • батон – 1/4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • сіль, перець, орегано – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Хліб залийте водою, залиште та відіжміть воду.2. Моркву натріть на дрібній тертці.

3. Цибулю можна перебити на блендері разом із часником.4. У мисці змішайте фарш, хліб, моркву, цибулю, часник, яйце, посоліть, поперчіть до смаку і додайте орегано.

5. Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте на олії з двох боків.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...