Котлети - дуже ситна та смачна м'ясна страва, основа якої - фарш, спеції, яйця, хліб. Для того, щоб котлети не розпадалися, у фарш потрібно додавати лише 1 яйце, передають Патріоти України
КулінаркаАнна поділилася в Instagram рецептом смачних котлет, які будуть соковитими, якщо додати терту моркву.Інгредієнти:
- курячий фарш – 500 г
- батон – 1/4 шт.
- морква – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- сіль, перець, орегано – за смаком
- олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Хліб залийте водою, залиште та відіжміть воду.2. Моркву натріть на дрібній тертці.
3. Цибулю можна перебити на блендері разом із часником.4. У мисці змішайте фарш, хліб, моркву, цибулю, часник, яйце, посоліть, поперчіть до смаку і додайте орегано.
5. Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте на олії з двох боків.