Скільки яєць додати у фарш для котлет, щоб вони тримали форму ділимося рецептом

Котлети - дуже ситна та смачна м'ясна страва, основа якої - фарш, спеції, яйця, хліб. Для того, щоб котлети не розпадалися, у фарш потрібно додавати лише 1 яйце, передають Патріоти України

КулінаркаАнна поділилася в Instagram рецептом смачних котлет, які будуть соковитими, якщо додати терту моркву.Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г
  • батон – 1/4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • сіль, перець, орегано – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Хліб залийте водою, залиште та відіжміть воду.2. Моркву натріть на дрібній тертці.

3. Цибулю можна перебити на блендері разом із часником.4. У мисці змішайте фарш, хліб, моркву, цибулю, часник, яйце, посоліть, поперчіть до смаку і додайте орегано.

5. Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте на олії з двох боків.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...