Скільки яєць додати у фарш для котлет, щоб вони тримали форму ділимося рецептом

Котлети - дуже ситна та смачна м'ясна страва, основа якої - фарш, спеції, яйця, хліб. Для того, щоб котлети не розпадалися, у фарш потрібно додавати лише 1 яйце, передають Патріоти України

КулінаркаАнна поділилася в Instagram рецептом смачних котлет, які будуть соковитими, якщо додати терту моркву.Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г
  • батон – 1/4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • сіль, перець, орегано – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Хліб залийте водою, залиште та відіжміть воду.2. Моркву натріть на дрібній тертці.

3. Цибулю можна перебити на блендері разом із часником.4. У мисці змішайте фарш, хліб, моркву, цибулю, часник, яйце, посоліть, поперчіть до смаку і додайте орегано.

5. Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте на олії з двох боків.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...