Скільки яєць додати у фарш для котлет, щоб вони тримали форму ділимося рецептом

Котлети - дуже ситна та смачна м'ясна страва, основа якої - фарш, спеції, яйця, хліб. Для того, щоб котлети не розпадалися, у фарш потрібно додавати лише 1 яйце, передають Патріоти України

КулінаркаАнна поділилася в Instagram рецептом смачних котлет, які будуть соковитими, якщо додати терту моркву.Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г
  • батон – 1/4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • сіль, перець, орегано – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Хліб залийте водою, залиште та відіжміть воду.2. Моркву натріть на дрібній тертці.

3. Цибулю можна перебити на блендері разом із часником.4. У мисці змішайте фарш, хліб, моркву, цибулю, часник, яйце, посоліть, поперчіть до смаку і додайте орегано.

5. Вологими руками сформуйте котлети та обсмажте на олії з двох боків.

Це така смакота! Як приготувати молочний чи сметанний соус для котлет та гарнірів

четвер, 2 травень 2024, 9:10

До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України. Візьміть 1 ...

Паска, панетоне, коломба? Ось у чому головні відмінності великодньої випічки

четвер, 2 травень 2024, 8:56

Напередодні Великодня окрім традиційної паски на полицях магазинів можна знайти панетоне та коломбу. Ця святкова випічка популярна в багатьох країнах, але її рецепт дещо відрізняється від українського, передають Патріоти України.РБК-Україна в матеріалі...