
Найкраща, корисна та смачна страва для сніданку -сирники, основою для яких є сир. Для оригінального смаку варто додати родзинки, цедру цитрусових, а подавати їх можна зі сметаною, згущеним молоком, джемом, передають Патріоти України.
Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом смачнихсирників із родзинками, цедрою лимона. Для того, щоб сирники тримали форму і не розпадалися, достатньо додати в основу всього 2 яйця.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відокремте жовтки від білків, перетріть жовтки з цукром.
2. Додайте перетертий сир, борошно, розпушувач, ванільний цукор, родзинки, цедру лимона, ретельно перемішайте.3. Руками сформуйте ковбаску, поріжте на однакові шматки, сформуйте сирники, обвалявши їх у борошні.
4. Обсмажте їх до золотистості по 1 хвилині.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...