Найкраща, корисна та смачна страва для сніданку -сирники, основою для яких є сир. Для оригінального смаку варто додати родзинки, цедру цитрусових, а подавати їх можна зі сметаною, згущеним молоком, джемом, передають Патріоти України.
Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом смачнихсирників із родзинками, цедрою лимона. Для того, щоб сирники тримали форму і не розпадалися, достатньо додати в основу всього 2 яйця.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відокремте жовтки від білків, перетріть жовтки з цукром.
2. Додайте перетертий сир, борошно, розпушувач, ванільний цукор, родзинки, цедру лимона, ретельно перемішайте.3. Руками сформуйте ковбаску, поріжте на однакові шматки, сформуйте сирники, обвалявши їх у борошні.
4. Обсмажте їх до золотистості по 1 хвилині.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...