Скільки яєць додати в сирники, щоб вони тримали форму - поради та рецепт

Найкраща, корисна та смачна страва для сніданку -сирники, основою для яких є сир. Для оригінального смаку варто додати родзинки, цедру цитрусових, а подавати їх можна зі сметаною, згущеним молоком, джемом, передають Патріоти України.

Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом смачнихсирників із родзинками, цедрою лимона. Для того, щоб сирники тримали форму і не розпадалися, достатньо додати в основу всього 2 яйця.

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний – 500 г
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 50 г
  • Родзинки – 50 г
  • Цедра 1/2 лимона
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Відокремте жовтки від білків, перетріть жовтки з цукром.

2. Додайте перетертий сир, борошно, розпушувач, ванільний цукор, родзинки, цедру лимона, ретельно перемішайте.3. Руками сформуйте ковбаску, поріжте на однакові шматки, сформуйте сирники, обвалявши їх у борошні.

4. Обсмажте їх до золотистості по 1 хвилині.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...