Бісквіт може бути ідеальною основою для приготування смачних тортів, тістечок. Дуже важливо при приготуванні зробити правильно тісто, від якого повністю залежить структура випічки, передають Патріоти України.
Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом пишного, легкого, вдалого бісквіту, для приготування якого потрібно лише 6 яєць.
Порада від кулінарки: інвентар та посуд для приготування бісквіту має бути сухим та чистим!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збийте яйця з цукром і сіллю 15 хвилин ручним міксером.
2. Додайте в яйця просияне борошно та розпушувач. Налийте гаряче молоко та масло. Вимішайте і всипте мак, додайте цедру лимона і перемішайте.
3. Форму застелить пергаментом, перелийте тісто і випікайте 1 годину при 160 градусах, не відкриваючи духовку.
4. Охолодіть у формі бісквіт і лише потім зніміть форму.
Обов'язково дайте бісквіту стабілізуватись ніч у холодильнику, перед цим загорнувши його в плівку або пакет!
Консервований горошок використовується в процесі приготування салатів, гарнірів та супів. А ось рідина, яка доверху заповнює банку з горошком, найчастіше виливається прямо в раковину. І дарма – адже в ній міститься стільки ж поживних речовин, як і в са...
Суперечки про те, як часто потрібно мити голову, не вщухають уже багато років. Одні люди переконані, що їхньому волоссю найкраще підходить миття раз на три чи навіть чотири дні, тоді як інші не уявляють, як можна прожити бодай 24 години без шампуню, пе...