
Бісквіт може бути ідеальною основою для приготування смачних тортів, тістечок. Дуже важливо при приготуванні зробити правильно тісто, від якого повністю залежить структура випічки, передають Патріоти України.
Кулінарка Віта поділилася в Instagram рецептом пишного, легкого, вдалого бісквіту, для приготування якого потрібно лише 6 яєць.
Порада від кулінарки: інвентар та посуд для приготування бісквіту має бути сухим та чистим!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збийте яйця з цукром і сіллю 15 хвилин ручним міксером.
2. Додайте в яйця просияне борошно та розпушувач. Налийте гаряче молоко та масло. Вимішайте і всипте мак, додайте цедру лимона і перемішайте.
3. Форму застелить пергаментом, перелийте тісто і випікайте 1 годину при 160 градусах, не відкриваючи духовку.
4. Охолодіть у формі бісквіт і лише потім зніміть форму.
Обов'язково дайте бісквіту стабілізуватись ніч у холодильнику, перед цим загорнувши його в плівку або пакет!
Хочете захистити свій організм без хімії? Секрет у простих продуктах, які, ймовірно, вже є у вас на кухні. Ось природні антибіотики, що допоможуть боротися з інфекціями та підвищать імунітет, передають Патріоти України.
Майже кожен, хто користується духовкою для приготування їжі, припускається поширеної помилкм, якої варто уникати, щоб обмежити споживання електроенергії, передають Патріоти України. Як пояснює британський Фонд енергозбереження, один із найпоширеніших с...