Будь-яка крупа - це дуже ситний та збалансований гарнір. Але щоб каша вийшла розсипчастою не склеювалась і не пригоріла – потрібно дотримуватись правильних пропорцій. На кожен вид крупи вони різні, передають Патріоти України.
Про те, як потрібно варити пшеничку, гречку, перловку, вівсянку та рис розповіли блогерки на сторінці про матусь mamy_ukraina вInstagram. Тут розрахунок пропорцій та часу відварювання.
Пропорції для пшеничної каші:
Пропорції для гречки:
Пропорції для перловки:
Пропорції для вівсянки:
Пропорції для рису:
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...