Будь-яка крупа - це дуже ситний та збалансований гарнір. Але щоб каша вийшла розсипчастою не склеювалась і не пригоріла – потрібно дотримуватись правильних пропорцій. На кожен вид крупи вони різні, передають Патріоти України.
Про те, як потрібно варити пшеничку, гречку, перловку, вівсянку та рис розповіли блогерки на сторінці про матусь mamy_ukraina вInstagram. Тут розрахунок пропорцій та часу відварювання.
Пропорції для пшеничної каші:
Пропорції для гречки:
Пропорції для перловки:
Пропорції для вівсянки:
Пропорції для рису:
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...