Скільки порошку сипати в пральну машину - пропорція, яку повинна знати кожна господиня

Під час прання може бути спокуса засипати в машинку побільше порошку, думаючи, що так речі стануть у рази чистіше і свіжіше. Але працює це не зовсім так, передають Патріоти України.

Річ у тім, що в разі, якщо засипати в машинку забагато прального порошку, то це матиме свої негативні наслідки. Наприклад, засіб не встигне вимитися з тканин, а значить, що вони стануть грубіше, з'являться білі розводи. Ще один мінус в тому, що можна засмітити контейнер для порошку. Тому питання про кількість миючого засобу завжди актуальне.

Скільки порошку засипати в пральну машину

Досвідчені господині рекомендують на кожен кілограм одягу брати столову ложку порошку. У разі, якщо забруднення занадто сильні, а вода жорстка, то пропорції можна збільшити до двох столових ложок на кожен кілограм речей. Півтори ложки порошку на кілограм одягу доведеться взяти в разі, якщо барабан машинки завантажений повністю або ви вибрали режим швидкого прання.

Дуже смачно! Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

вівторок, 14 травень 2024, 18:09

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...