Скільки сірників на фото? 99% людей не можуть правильно відповісти на це питання

Ми знайшли для вас незвичайну задачку. На перший погляд, у ній немає нічого складного, але, згідно зі статистикою, 99% людей відповідають неправильно, передають Патріоти України.

Отже, уважно подивіться на фотографію та дайте відповідь, скільки на ній сірників. Якщо ви нарахували 10 сірників, перерахуйте ще раз. Насправді їх менше - деякі з них просто відображаються в дзеркальному корпусі запальнички. Для спрощення завдання ми навіть замалювали відображення.

Думаєте, що насправді сірників 8? І знову неправильно! Все ще не розумієте, у чому підступ? Тоді відповідь нижче. Насправді для цього фото знадобилося 7,5 (сім з половиною) сірників! Справа в тому, що сірник, який лежить за запальничкою праворуч внизу, не зможе вміститися цілком. Для того щоб не впертися в запальничку, його треба зламати навпіл.

До речі, найбільш спостережливі можуть помітити, що в ковпачку запальнички відображається шматочок ще одного сірника. За великим рахунком цей сірник знаходиться вже за кадром і його можна не враховувати, але, якщо ви відповіли 8,5, це так само буде правильна відповідь.


Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...