Скільки треба ходити щодня, щоб схуднути - стратегія для лінивих і зайнятих

Щоденні прогулянки - це простий та ефективний спосіб скинути вагу. Якщо збільшити добову кількість кроків, то можна зробити ходьбу наріжним каменем свого шляху контролю ваги, передають Патріоти України.

Як пише Eat this, 10 тисяч кроків на день це популяризована медичними організаціями та любителями фітнесу норма для людей, які прагнуть підтримувати здорову вагу або скинути кілька кілограмів.

Дослідження показують, що виконання 10 000 кроків щодня може спалити значну кількість калорій, сприяти втраті жиру та покращити здоров’я серцево-судинної системи. Спочатку досягнення цієї мети може здатися складним, однак якщо йти до цієї цифри поступово, процес стане легшим. Є одразу чотири причини, чому ходьба - це ідеальний варіант фізичної активності:

  • допомагає вам спалювати калорії;
  • прискорює ваш метаболізм;
  • регулює ваш апетит;
  • допомагає зменшити стрес.

Щоб досягти мети було ще простіше, можна почати з коротких прогулянок. Набагато простіше походити 10 хвилин під час обідньої перерви або ввечері біля дому, ніж одразу налаштовуватись на 10 тисяч кроків за один раз.

Частіше вибирайте сходи замість ліфтів. Це простий спосіб додати більше кроків до вашої щоденної кількості та задіяти м’язи ніг.

Також можна почати паркувати свою машину подалі від входу на роботу, що додасть вам деяку кількість кроків. Корисним буде й встановити нагадування про короткі прогулянки протягом дня.

Перетворіть повсякденні справи на можливості для руху. Замість того, щоб надіслати електронного листа колезі, підійдіть до його робочого столу. Виберіть довший маршрут під час навігації домом або офісом.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...