Скільки цибулі має бути у м’ясному фарші, щоб котлети вийшли смачними

Цибулю потрібно додавати в будь-який фарш - курячий, яловичий, свинячий, індичний, передають Патріоти України.

М’ясо для фаршу вибрати просто – воно має бути свіжим. Із замороженого м’яса смачні котлети вийдуть, але вони не будуть такими пишними та ароматними.

Подробиці

Куди важливіше розібратися з цибулею – скільки її потрібно покласти у фарш?

Багато господарок додають одну маленьку цибулину – це неправильно.

Для приготування пишних котлет потрібно дотримуватись пропорції – не менше 10% цибулі від загальної ваги. Наприклад, якщо у нас кілограм фаршу, то цибулі має бути щонайменше 100 грамів. Використовуйте кухонні ваги, щоб знати точну вагу інгредієнтів.

Що буде, якщо додати мало цибулі?

Цибуля у фарші відповідає за ніжний смак та пишний вигляд котлет.

Розмочений у молоці батон відповідає за те, щоб котлети не розвалилися на сковорідці.

У котлетах притаманна цибулі гіркота не відчувається, тому не бійтеся додавати її у достатній кількості. Використовуйте блендер, щоб подрібнити цибулю для фаршу.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...