Цибулю потрібно додавати в будь-який фарш - курячий, яловичий, свинячий, індичний, передають Патріоти України.
М’ясо для фаршу вибрати просто – воно має бути свіжим. Із замороженого м’яса смачні котлети вийдуть, але вони не будуть такими пишними та ароматними.
Куди важливіше розібратися з цибулею – скільки її потрібно покласти у фарш?
Багато господарок додають одну маленьку цибулину – це неправильно.
Для приготування пишних котлет потрібно дотримуватись пропорції – не менше 10% цибулі від загальної ваги. Наприклад, якщо у нас кілограм фаршу, то цибулі має бути щонайменше 100 грамів. Використовуйте кухонні ваги, щоб знати точну вагу інгредієнтів.
Цибуля у фарші відповідає за ніжний смак та пишний вигляд котлет.
Розмочений у молоці батон відповідає за те, щоб котлети не розвалилися на сковорідці.
У котлетах притаманна цибулі гіркота не відчувається, тому не бійтеся додавати її у достатній кількості. Використовуйте блендер, щоб подрібнити цибулю для фаршу.
Далеко не в кожної господині вийде натерти сир так, щоб його не соромно було додати салат. передають Патріоти України. Часто продукт злипається і рветься, що суттєво псує його естетичні якості. Однак досвідчені кухарі мають свої секрети, які допоможут...
У сучасному світі люди, намагаючись схуднути, використовують різні методи. Одним із таких є інтервальне голодування. Воно передбачає споживання всіх щоденних калорій протягом вузького часового віконця, передають Патріоти України. Про це повідомив лікар...