Найпростіша страва з картоплі - смачне та ніжне пюре. Кулінари радять додавати в пюре молоко, сметану, якісне вершкове масло. А для більш пікантного смаку можна додавати часник, плавлений сир, пармезан, зелену цибулю, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, скільки потрібно варити картоплю для смачного пюре без грудочок і, який сорт ідеально для цієї страви підійде.
Який сорт картоплі вибрати для пюре
Картоплю для пюре краще вибирати маленьку, у ній більше крохмалю. Також гарне пюре можна приготувати з картоплі з шорсткою або тріснутою шкіркою. Кращий сорт картоплі для пюре буде "синьоглазка", вона має потрібну структуру після варіння і з неї вийде повітряне пюр
Скільки варити картопля для пюре
Картоплю потрібно порізати якомога дрібніше, добре помити холодною водою і варити 20-25 хвилин. Якщо картопля велика – 30-35 хвилин.
Що додати у пюре, щоб воно було ніжним
Найкращим інгредієнтом для приготування ніжного пюре буде саме якісне вершкове масло.
Якщо ваш сад не отримує багато сонячного світла або його ділянки не освітлюються, ви можете вважати, що там нічого не буде успішно рости, але це помилкове припущення, передають Патріоти України. Виявляється, є кілька рослин, які почуваються комфортно н...
Попри те, що зараз багато чоловіків зраджують своїм половинкам і вважають це нормою, є такі, які просто не бачать у цьому сенсу. Вони завжди вірні, кохають своїх жінок та роблять їх щасливими. Новини.LIVE розповість, які ознаки є в чоловіка, який нікол...