При правильному приготуванні крупа виходить не тільки дуже смачною, а й розсипчастою. Для такого результату важливо дотримуватися деяких простих правил, передають Патріоти України.
Насамперед, як відомо, гречку слід промити, а також позбавити від сміття. Це тільки покращить смакові якості гарніру. Краще на сухій сковороді попередньо злегка обсмажити гречку, щоб розкрити аромат, а також скоротити час варіння. Це займе трохи більше п’яти хвилин. Смажити крупу потрібно до золотистого кольору та постійно помішувати.
Потім продукт потрібно опустити у киплячу воду.Важливо правильно розрахувати пропорції крупи та води, щоб каша була більш розсипчастою. На одну частину гречки потрібно взяти дві частини води. Гречка в каструлі доводиться до кипіння, після чого вогонь слід зменшити і продовжувати варити ще 5-8 хвилин. Після цього каші треба дати настоятися ще кілька хвилин.
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...