При правильному приготуванні крупа виходить не тільки дуже смачною, а й розсипчастою. Для такого результату важливо дотримуватися деяких простих правил, передають Патріоти України.
Насамперед, як відомо, гречку слід промити, а також позбавити від сміття. Це тільки покращить смакові якості гарніру. Краще на сухій сковороді попередньо злегка обсмажити гречку, щоб розкрити аромат, а також скоротити час варіння. Це займе трохи більше п’яти хвилин. Смажити крупу потрібно до золотистого кольору та постійно помішувати.
Потім продукт потрібно опустити у киплячу воду.Важливо правильно розрахувати пропорції крупи та води, щоб каша була більш розсипчастою. На одну частину гречки потрібно взяти дві частини води. Гречка в каструлі доводиться до кипіння, після чого вогонь слід зменшити і продовжувати варити ще 5-8 хвилин. Після цього каші треба дати настоятися ще кілька хвилин.
Блискуче та густе волосся часто вважають ознакою здоров’я і краси, проте харчові звички можуть суттєво впливати на його стан. Нові наукові огляди свідчать, що регулярне вживання алкоголю та солодких напоїв здатне прискорювати випадіння волосся, передаю...
Простий психологічний тест з картинками допоможе дізнатися більше про себе та свій характер. Кожна людина по-різному сприймає світ і фокусується на різних деталях. Ваш перший вибір може багато прояснити про вашу особистість, передають Патріоти України....