Складіть усередину ці продукти: Як позбутися запаху їжі у пластиковому контейнері

Пластикові контейнери ідеально підходять для зберігання харчових продуктів і не лише їх. На відміну від скляних вони не такі крихкі. До того ж їх легко мити навіть не намочивши руки. Єдиний недолік такої тари - на пластику залишається аромат їжі, що в ньому зберігалася, передають Патріоти України.

Позбутися неприємного запаху з лотка за допомогою звичайного засобу для миття посуду не завжди виходить. У таких випадках можна використовувати один із народних засобів.

Насамперед пластикові контейнери необхідно правильно зберігати. Їх необхідно ретельно мити відразу після випорожнення. Після цього насухо витирати та зберігати в незачиненій шафі, не накриваючи. Контейнери обов’язково мають бути сухими.

Як прибрати неприємний запах із пластикового лотка

Харчова сода добре підійде для пластикових контейнерів, якщо вони погано пахнуть. Змішайте засіб з водою і перемішайте, щоб отримати щось на кшталт пасти. Отриману речовину нанесіть на стінки лотка і залиште на 1-2 дні. Потім вимийте ємність. За потреби процедуру варто повторити.

Замість приготування пасти можна також розчинити чайну ложку харчової соди у теплій воді у вибраній ємності та залишити на ніч. Вранці сполоснути посудину, а потім висушити її.

Кава — вбивця неприємних запахів. Необхідно просто кинути суху кавову гущу в контейнер із неприємним запахом та закрити на кілька годин. Потім потрібно видалити засіб та помити ємність. Від неприємного запаху не залишиться сліду.

Лимон також підходить для миття пластикових ємностей. Просто видавіть кілька крапель лимона на ганчірку та ретельно протріть внутрішню частину коробки. Потім промийте та висушіть посудину.

Оцет. Пластиковий лоток з неприємним запахом потрібно протерти змоченою в оцті ганчіркою. Також можна розбавити ложку оцтової кислоти у воді, залити сумішшю лоток та залишити на ніч. Наступного дня залишиться тільки ретельно промити та висушити ємність.

Активоване вугілля. Вчиняємо так само як і з кавовою гущею. Декілька пігулок вугілля необхідно покласти в контейнер, накрити кришкою і залишити на кілька годин.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.