
Шоколадний бісквіт - улюблене частування багатьох українців, яке легко можна спекти самостійно. Зазвичай для нього потрібна ціла купа різних інгредієнтів і дуже багато часу, але він знайшов дуже простий рецепт на 20-30 хвилин, передають Патріоти України.
Інгредієнти на бісквіт шоколадний:
Записуйте, як зробити бісквіт за цим рецептом.
Нагріти духовку до 180 градусів, форму для запікання змастити олією і застелити папером для випічки. У глибокій мисці змішати цукор, борошно, какао, розпушувач і сіль.
В окремій ємності збити яйця до стійких піків, влити тепле молоко, олію. Всипати ванільний цукор, перемішати. Поступово вливати цю масу в миску з сухими інгредієнтами, постійно перемішуючи тісто ложкою.
Вилити тісто у форму для запікання, поставити в духовку і готувати шоколадний бісквіт 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Дочекатися охолодження торта, а потім нарізати його порційними частинами і подавати до столу.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...