Шоколадний бісквіт - улюблене частування багатьох українців, яке легко можна спекти самостійно. Зазвичай для нього потрібна ціла купа різних інгредієнтів і дуже багато часу, але він знайшов дуже простий рецепт на 20-30 хвилин, передають Патріоти України.
Інгредієнти на бісквіт шоколадний:
Записуйте, як зробити бісквіт за цим рецептом.
Нагріти духовку до 180 градусів, форму для запікання змастити олією і застелити папером для випічки. У глибокій мисці змішати цукор, борошно, какао, розпушувач і сіль.
В окремій ємності збити яйця до стійких піків, влити тепле молоко, олію. Всипати ванільний цукор, перемішати. Поступово вливати цю масу в миску з сухими інгредієнтами, постійно перемішуючи тісто ложкою.
Вилити тісто у форму для запікання, поставити в духовку і готувати шоколадний бісквіт 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Дочекатися охолодження торта, а потім нарізати його порційними частинами і подавати до столу.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...