
Що може бути краще, ніж вирушити із сім’єю чи друзями на природу, де можна посмажити ароматний шашлик. Однак треба знати деякі правила приготування, щоб здивувати всю компанію справді смачною страво, передають Патріоти України.
Існує безліч рецептів маринаду. Все залежить від м’яса.
Якщо хочеться зробити основний продукт м’якшим і ніжнішим, слід готувати його на основі алкоголю. Якщо всім подобається хрумка апетитна скоринка на м’ясі, то краще робити маринад на основі крохмалю.
Як зазначають кулінари, оцет не варто додавати до маринаду. Це буде помилка. Бажано замість нього використати лимонний сік або квас.
Можна додати в маринад мед, щоб частування було більш апетитним.
Якщо було вирішено робити шашлик із яловичини, то краще вибирати в магазині лише шию, решта м’яса буде надто жорсткою.
Запікати шматочки м’яса краще із цибулею. Так шашлик стане максимально ніжним та ароматним.
Він має бути заповнений вугіллям на 1/3. Відстань від м’яса до дров має бути не більше 12 см, інакше страва не вийде соковитою.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Існує безліч методів, що допомагають краще пізнати себе, але найпростішими й найцікавішими залишаються тести інтуїтивного вибору. Вони базуються на тому, як емоції та підсвідомі реакції впливають на щоденні рішення. Перший імпульс, який виникає в момен...