Що може бути краще, ніж вирушити із сім’єю чи друзями на природу, де можна посмажити ароматний шашлик. Однак треба знати деякі правила приготування, щоб здивувати всю компанію справді смачною страво, передають Патріоти України.
Існує безліч рецептів маринаду. Все залежить від м’яса.
Якщо хочеться зробити основний продукт м’якшим і ніжнішим, слід готувати його на основі алкоголю. Якщо всім подобається хрумка апетитна скоринка на м’ясі, то краще робити маринад на основі крохмалю.
Як зазначають кулінари, оцет не варто додавати до маринаду. Це буде помилка. Бажано замість нього використати лимонний сік або квас.
Можна додати в маринад мед, щоб частування було більш апетитним.
Якщо було вирішено робити шашлик із яловичини, то краще вибирати в магазині лише шию, решта м’яса буде надто жорсткою.
Запікати шматочки м’яса краще із цибулею. Так шашлик стане максимально ніжним та ароматним.
Він має бути заповнений вугіллям на 1/3. Відстань від м’яса до дров має бути не більше 12 см, інакше страва не вийде соковитою.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...