Скоринка буде неймовірною: Спробуйте смажити рибу так - і забудете про борошно

Найпопулярніший спосіб смаження риби - у борошняному паніруванні. Та, якщо раптом борошно закінчилось, це не привід бігти в магазин. Корисним лайфхаком поділились на порталі Pixelinform, передають Патріоти України.

Панірування на рибу наносять, щоб вона не розвалилася на сковорідці, залишилася соковитою та набула неймовірної хрусткої скоринки. І, якщо раптом закінчилось борошно, це ще не означає, що на вашій кухні немає, чим запанірувати шматочки. Для обвалювання замість борошна можна використати звичайнісіньку манку.

Завдяки своїй фракції, манна крупа ідеально пасує для панірування. А ще риба в ній точно залишиться соковитою. Також будь-яка скоринка буде ще смачнішою, якщо у панірування додати ароматні трави та спеції. Не забувайте і про сіль. Здавалося б, про це правило знає багато хто, та на практиці його часто ігнорують.

Бігати не потрібно: Як 15 хвилин швидкої ходьби щодня можуть врятувати серце

середа, 30 липень 2025, 16:08

Нові дослідження доводять: швидка 15-хвилинна прогулянка щодня може значно знизити ризик смерті, особливо від серцево-судинних хвороб. Вчені з США проаналізували дані понад 79 тисяч дорослих і дійшли висновку, що темп важливіший за кількість кроків, пе...

Секрет захисту від кліщів: ТОП-10 рослин, які варто посадити у своєму саду

середа, 30 липень 2025, 13:05

Кліщі стають все більшою загрозою для домашніх тварин, особливо собак. Ці паразити люблять ховатися у вологих, затінених куточках садів - серед довгої трави, густих кущів, старого листя та заростей. Рослини, як ожина, папороть, плющ, верес, рододендрон...