Скоринка буде неймовірною: Спробуйте смажити рибу так - і забудете про борошно

Найпопулярніший спосіб смаження риби - у борошняному паніруванні. Та, якщо раптом борошно закінчилось, це не привід бігти в магазин. Корисним лайфхаком поділились на порталі Pixelinform, передають Патріоти України.

Панірування на рибу наносять, щоб вона не розвалилася на сковорідці, залишилася соковитою та набула неймовірної хрусткої скоринки. І, якщо раптом закінчилось борошно, це ще не означає, що на вашій кухні немає, чим запанірувати шматочки. Для обвалювання замість борошна можна використати звичайнісіньку манку.

Завдяки своїй фракції, манна крупа ідеально пасує для панірування. А ще риба в ній точно залишиться соковитою. Також будь-яка скоринка буде ще смачнішою, якщо у панірування додати ароматні трави та спеції. Не забувайте і про сіль. Здавалося б, про це правило знає багато хто, та на практиці його часто ігнорують.

Переверте себе! Кіт чи миша? Побачене першим розкриє таємний бік вашого характеру

четвер, 6 листопад 2025, 19:07

Особистісні тести на основі оптичних ілюзій не лише розважають, а й допомагають краще пізнати себе. За допомогою таких зображень можна дізнатися, як саме працює наша свідомість і що приховується у підсвідомих реакціях. Те, що ми бачимо першим, залежить...

Психологічний тест: Оберіть візерунок - це розповість про ваше минуле

четвер, 6 листопад 2025, 18:46

Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...