Скоринка стане золотистою! Ось що треба зробити з рибою, щоб була смачнішою, ніж у ресторані

Не завжди страва відповідає нашим очікуванням. Разом з Pixelinform розповідаємо про хитрощі, які допоможуть посмажити рибу зі скоринкою, передають Патріоти України.

Правильна підготовка або вибір продукту

Найкраще — смажити свіжу рибу. Та навіть якщо у вас заморожений продукт, його можна приготувати смачно, якщо ви готові витратити трохи часу на правильну розморозку. Не поспішайте і дайте рибі спокійно відтанути в холодильнику.

Сушіння

Якщо шматочки риби будуть вологими, то приготувати їх смачно буде дуже складно. На смак вона радше буде схожою на відварену. У більшості випадків риба, яка була надто вологою, на смак вона радше нагадуватиме відварену. Тому її слід підсушити паперовими рушниками.

Сіль

Іноді кулінари вважають, що через те, що рибу солять перед смаженням, вона розвалюється в процесі приготування. Насправді ж правильне використання солі якраз дозволить утворитися скоринці. Для цього натріть вже підсушену рибу сіллю за десять хвилин до панірування та смаження.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...