
Не завжди страва відповідає нашим очікуванням. Разом з Pixelinform розповідаємо про хитрощі, які допоможуть посмажити рибу зі скоринкою, передають Патріоти України.
Найкраще — смажити свіжу рибу. Та навіть якщо у вас заморожений продукт, його можна приготувати смачно, якщо ви готові витратити трохи часу на правильну розморозку. Не поспішайте і дайте рибі спокійно відтанути в холодильнику.
Якщо шматочки риби будуть вологими, то приготувати їх смачно буде дуже складно. На смак вона радше буде схожою на відварену. У більшості випадків риба, яка була надто вологою, на смак вона радше нагадуватиме відварену. Тому її слід підсушити паперовими рушниками.
Іноді кулінари вважають, що через те, що рибу солять перед смаженням, вона розвалюється в процесі приготування. Насправді ж правильне використання солі якраз дозволить утворитися скоринці. Для цього натріть вже підсушену рибу сіллю за десять хвилин до панірування та смаження.
Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають з пральної машини, але якщо ви все ще відчуваєте затхлість, спробуйте додати ще одну річ під час наступного прання, передають Патріоти України. Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають ...
Лагом - це шведська концепція життя, яку можна описати як "в самий раз", "ні замало, ні забагато". Вона допомагає знайти баланс, уникати крайнощів і жити у гармонії з собою та оточенням. На відміну від датського хюгге, що фокусується на затишку, лагом ...