Скоринка стане золотистою! Ось що треба зробити з рибою, щоб була смачнішою, ніж у ресторані

Не завжди страва відповідає нашим очікуванням. Разом з Pixelinform розповідаємо про хитрощі, які допоможуть посмажити рибу зі скоринкою, передають Патріоти України.

Правильна підготовка або вибір продукту

Найкраще — смажити свіжу рибу. Та навіть якщо у вас заморожений продукт, його можна приготувати смачно, якщо ви готові витратити трохи часу на правильну розморозку. Не поспішайте і дайте рибі спокійно відтанути в холодильнику.

Сушіння

Якщо шматочки риби будуть вологими, то приготувати їх смачно буде дуже складно. На смак вона радше буде схожою на відварену. У більшості випадків риба, яка була надто вологою, на смак вона радше нагадуватиме відварену. Тому її слід підсушити паперовими рушниками.

Сіль

Іноді кулінари вважають, що через те, що рибу солять перед смаженням, вона розвалюється в процесі приготування. Насправді ж правильне використання солі якраз дозволить утворитися скоринці. Для цього натріть вже підсушену рибу сіллю за десять хвилин до панірування та смаження.

Все просто! Як позбутися затхлого запаху після прання

понеділок, 27 жовтень 2025, 18:50

Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають з пральної машини, але якщо ви все ще відчуваєте затхлість, спробуйте додати ще одну річ під час наступного прання, передають Патріоти України. Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають ...

Секрет шведів для щасливого життя - слово, яке змінює все

понеділок, 27 жовтень 2025, 18:13

Лагом - це шведська концепція життя, яку можна описати як "в самий раз", "ні замало, ні забагато". Вона допомагає знайти баланс, уникати крайнощів і жити у гармонії з собою та оточенням. На відміну від датського хюгге, що фокусується на затишку, лагом ...