Скумбрія домашнього приготування. Така риба не залишить нікого байдужим. Вона дуже апетитна та смачна. Спробуйте приготувати за цим рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку потрібно довести до кипіння розсіл. В воду покласти сіль та цукор, цибулеве лушпиння. Проваріть протягом 5 хвилин, щоб всі кристали розчинилися. Охолодіть до кімнатної температури. Процідіть через марлю або сито.
Обробіть рибу. Обріжте голови, заберіть нутрощі. Промийте. Покладіть в ємність, в якій буде готуватися риба та залийте розсолом. Зверху покладіть дошку або тарілку та поставте зверху щось важке.
Риба засолюється протягом 3 днів. За цей час потрібно її періодично перегортати, щоб вона рівномірно отримувала золотистий колір.
Голоту скумбрію дістаньте з ємності. Її треба підсушити. Це можна зробити, підвісивши її над тарілкою. За 8-12 годин буде остаточно готова. Готову рибу змастіть олією. Смачного!
Нові наукові дослідження показали, що модний напій бабл-ті, який став улюбленцем молоді в усьому світі, може бути серйозною загрозою для здоров’я. Як з’ясували медики, більшість кульок тапіоки, що використовуються у цьому напої, містять небезпечні конц...
Відмова від сніданку може підвищити ризик розвитку метаболічного синдрому — симптомів, що можуть призвести до серцево-судинних захворювань та діабету 2-го типу (ожиріння навколо талії, підвищений артеріальний тиск, збільшений рівень цукру в крові та по...