Скумбрія холодного "копчення" вдома: Ви будете здивовані, наскільки все просто

Скумбрія домашнього приготування. Така риба не залишить нікого байдужим. Вона дуже апетитна та смачна. Спробуйте приготувати за цим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • заморожена скумбрія — 2 шт.;
  • вода — 2 л;
  • сіль — 8 ст.л.;
  • цукор — 4 ст.л.;
  • лушпиння цибулі — 4 жмені;
  • приправи за бажанням.

Як приготувати

Для початку потрібно довести до кипіння розсіл. В воду покласти сіль та цукор, цибулеве лушпиння. Проваріть протягом 5 хвилин, щоб всі кристали розчинилися. Охолодіть до кімнатної температури. Процідіть через марлю або сито.

Обробіть рибу. Обріжте голови, заберіть нутрощі. Промийте. Покладіть в ємність, в якій буде готуватися риба та залийте розсолом. Зверху покладіть дошку або тарілку та поставте зверху щось важке.

Риба засолюється протягом 3 днів. За цей час потрібно її періодично перегортати, щоб вона рівномірно отримувала золотистий колір.

Голоту скумбрію дістаньте з ємності. Її треба підсушити. Це можна зробити, підвісивши її над тарілкою. За 8-12 годин буде остаточно готова. Готову рибу змастіть олією. Смачного!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...