Скумбрія домашнього приготування. Така риба не залишить нікого байдужим. Вона дуже апетитна та смачна. Спробуйте приготувати за цим рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку потрібно довести до кипіння розсіл. В воду покласти сіль та цукор, цибулеве лушпиння. Проваріть протягом 5 хвилин, щоб всі кристали розчинилися. Охолодіть до кімнатної температури. Процідіть через марлю або сито.
Обробіть рибу. Обріжте голови, заберіть нутрощі. Промийте. Покладіть в ємність, в якій буде готуватися риба та залийте розсолом. Зверху покладіть дошку або тарілку та поставте зверху щось важке.
Риба засолюється протягом 3 днів. За цей час потрібно її періодично перегортати, щоб вона рівномірно отримувала золотистий колір.
Голоту скумбрію дістаньте з ємності. Її треба підсушити. Це можна зробити, підвісивши її над тарілкою. За 8-12 годин буде остаточно готова. Готову рибу змастіть олією. Смачного!
На перший погляд це звичайна ілюстрація. Але те, що ви помітили першим, може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Психологічні тести на основі першого враження вже багато років користуються популярністю - вони поєднують легкість гри з можливістю ...
Хоча бажання бути вільним і самостійним здається нормальним, для деяких людей воно стає перешкодою для щасливих стосунків. Психологи попереджають: надмірна незалежність може стати справжнім випробуванням для любові та близьких відносин, передають Патрі...