Рецепт домашньої курячої ковбаси, яка складається тільки з курячого м'яса і спецій, без додавання желатину або крохмалу, зазначають Патріоти України.
Для формування не потрібна натуральна оболонка, рецепт дуже простий без зайвих заморочок. Готується відмінна корисна заміна магазинній ковбасі.
Щоб приготувати курячу ковбасу, візьміть:
1. Нарізати невеликими кубиками курячі стегна. Посолити, поперчити за смаком, додати подрібнений часник, вершкове масло, лимонний сік і мускатний горіх. Добре перемішати.
2. Викласти м'ясо на харчову плівку і скрутити ковбаску, краї зав'язати ниткою. Не шкодуйте харчової плівки, щоб вона не луснула у воді під час варіння. Варити 40 хвилин. Потім дати повністю охолонути й покласти в холодильник на 4-5 годин. Також можна запекти в жаровні. Якщо будете запікати, то візьміть рукав для запікання і скрутіть рулет. Зробіть зверху проколи зубочисткою, щоб рукав не тріснув під час запікання. Запікати при 200 градусах 30-35 хвилин.
3. Готовий рулет можна нарізати кільцями товщиною близько 1 см. Тонко не вийде, оскільки рулет буде розпадатися, він же не містить желатину або крохмалю.
Покроковий відеорецепт:
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...