Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов'язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, передають Патріоти України.
Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м'ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному. Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу розім'яти виделкою. Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.
Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки. Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки Ось котлетки і готові.
До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою. Смачного!
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...