Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов'язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, передають Патріоти України.
Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м'ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному. Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу розім'яти виделкою. Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.
Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки. Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки Ось котлетки і готові.
До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою. Смачного!
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...
Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...