Смачна, ситна і бюджетна страва - котлети з консервованої риби

Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов'язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, передають Патріоти України.

Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м'ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному. Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.

Інгредієнти:

  • 1 банка горбуші у власному соку (можна брати будь-яку рибку)
  • 1 цибулина середніх розмірів
  • 2-3 яйця
  • сіль, перець — за смаком
  • зелень петрушки і кропу — за смаком
  • 3-4 ст. л. борошна

Приготування:

Рибу розім'яти виделкою. Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.

Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки. Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки Ось котлетки і готові.

До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою. Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Пальчики оближеш! Клопотенко дав рецепт справжньої медової пахлави - сподобається всім

четвер, 21 жовтень 2021, 23:05

Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України. "Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіс...

Хіти тижня. Смачний печінковий паштет - закуска на вагу золота

четвер, 21 жовтень 2021, 21:00

Паштет з печінки - це одна з найпопулярніших закусок. Пропонуємо простий, але дуже смачний рецепт. До речі, ви зможете приготувати його заздалегідь і покласти в морозильну камеру, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Печінку в...