Смачна, ситна і бюджетна страва - котлети з консервованої риби

Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов'язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, передають Патріоти України.

Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м'ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному. Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.

Інгредієнти:

  • 1 банка горбуші у власному соку (можна брати будь-яку рибку)
  • 1 цибулина середніх розмірів
  • 2-3 яйця
  • сіль, перець — за смаком
  • зелень петрушки і кропу — за смаком
  • 3-4 ст. л. борошна

Приготування:

Рибу розім'яти виделкою. Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.

Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки. Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки Ось котлетки і готові.

До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою. Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

середа, 24 квітень 2024, 7:12

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...