
Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов'язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, передають Патріоти України.
Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м'ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному. Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу розім'яти виделкою. Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.
Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки. Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки Ось котлетки і готові.
До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою. Смачного!
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Багато людей звикли стримувати свої емоції. Ми боїмося показати гнів, роздратування чи сум, не хочемо засмучувати інших або виглядати слабкими. Проте постійне придушення емоцій може мати серйозні наслідки для психічного та фізичного здоров’я, передають...