Смачна вечеря без клопоту! Просто додайте в фарш капусту - і отримаєте справжню смакоту

Приготування котлет з капусти і фаршу дозволяє приготувати і м'ясо, і гарнір в одній страві, що значно спрощує процес і, відповідно, скорочує час перебування господині на кухні, передають Патріоти України.

Крім того — це відмінний спосіб замаскувати не любиму деякими домочадцями капусту, непомітно збагативши нею меню для всіх. Страва через додавання до фаршу капусти стає і більш бюджетною. Також варто відзначити, що завдяки капусті котлети з фаршу виходять особливо соковитими, ніжними і смачними.

Інгредієнти

  • Фарш — 650 гр.;
  • Капуста — 250-300 гр.;
  • Цибуля — 1 головка;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Сир — 250 гр.;
  • Майонез або сметана — 3 ст. л.;
  • Перець мелений або суміш перців, сіль за смаком, можна додати будь-які приправи до м'яса.

Приготування

  1. Шаткуємо дрібно капусту.
  2. Цибулю перемелюємо блендером.
  3. З'єднуємо фарш, яйце і цибулю, солимо і перчимо.
  4. Змащуємо форму рослинною олією.
  5. Формуємо з фаршу котлетки і викладаємо у форму, змащену олією.
  6. Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 185 С протягом 45-50 хвилин.
  7. Змішуємо тертий сир, майонез або сметану.
  8. Дістаємо через 45 хвилин котлети з духовки і викладаємо сирну масу на кожну котлетку. Запікаємо ще 8-10 хвилин.

Джерело: Ukr.Media

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...