Смачне диво всього за 15 хвилин! Галушки із картоплі у вершковому соусі - чоловіки точно оцінять

Рецептів з картоплею просто безліч Мабуть, через те, що її можна і варити, і смажити, і запікати, і в різні страви додавати. Але сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги дещо новеньке, аби дійсно здивувати рідних - картопляні галушки у вершковому соусі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Картопля — 500 г
Пшеничне борошно — 50 г
Яйце — 1 шт.
Сіль — 0,5 ч. л.
Вершки — 100 мл
Біле сухе вино — 50 мл
Зелена цибуля — 1 пучок
Часник — 2 зубчики
Олія — 3 ст. л.
Вершкове масло — 25 г
Приготування:
Неочищену картоплю ретельно миємо й запікаємо у фользі протягом години при 200 градусах. Готову картоплю студимо, чистимо і розминаємо (краще робити це не блендером, а вручну).
Тоді додаємо до картопляного пюре яйце, борошно й сіль. Викладаємо масу на присипану борошном поверхню й замішуємо м'яке тісто.
З нього розкачуємо корж товщиною 1 см, який потім ріжемо на квадратики. Кожен квадратик приминаємо виделкою і всі їх відправляємо у морозилку на 30 хв.

Підмерзлі галушки обсмажуємо на суміші олії та вершкового масла: по 5-7 хв з кожного боку. Тоді викладаємо їх на тарілку і відставляємо в сторону на кілька хвилин.

Тим часом у сковороді протягом 2-3 хв тушкуємо нарізані цибулю і часник. Вливаємо сюди ж вино, а після закипання - додаємо галушки і вершки.
Тушкуємо на слабкому вогні ще протягом 5 хв.
Щоб відтінити ніжну текстуру галушок у соусі, на тарілку можна викласти також скибочки соковитого огірочка, помідорів і болгарського перцю. Не буде зайвою і свіжа зелень.

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

субота, 27 квітень 2024, 8:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...