Рогалики - це справжній смак з дитинства! Пам’ятаю, як моя мама завжди випікала їх щоб порадувати нас із сестрою чимось солоденьким і неймовірно смачненьким. Сьогодні, я вирішила поділитися з вами цим чудовим рецептом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- сметана – 100 г;
- молоко – 100 мл;
- вершкове масло – 140 г;
- смалець – 60 г;
- жовтки – 2 шт.;
- лимонний сік – 1 ст. л.
Приготування:
- Смалець і вершкове масло відправляємо на 1,5 години у морозильну камеру.
- Потім, нарізаємо все кубиками.
- Додаємо борошно і перетираємо до стану крихти.
- Сметану змішуємо з жовтками, молоком і лимонним соком.
- Далі, поступово додаємо перетерте борошно і замішуємо тісто.
- Готове тісто відправляємо у холодильник на 1 годину.
- Ділимо його на 6 частин і тонко розкачуємо у вигляді прямокутників.
- Кожен із них ділимо на маленькі трикутнички, змащуємо начинкою і закручуємо.
- Деко вистеляємо пергаментним папером і викладаємо наші рогалики.
- Відправляємо їх у духовку, розігріту до 180 градусів на 18 хвилин.
- Готові рогалики можна прикрасити цукровою пудрою і ласувати разом із чаєм.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...