Смачні пончики з дитинства зі згущеним молоком. Готуємо за 15 хв

Такі пончики готуються дуже швидко і максимально просто – Вам не знадобиться багато інгредієнтів чи якісь хитромудрі пристосування. Зате смак буде просто неперевершеним, обіцяємо, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
борошно – 300-350 г
згущене молоко – 190 г
яйця – 2 шт.
розпушувач для тіста – 1 ч.л.
сіль – дрібка
олія – для смаження
цукрова пудра
Приготування:
Змішуємо борошно і розпушувач. У згущене молоко вбиваємо яйця (краще – домашні), додаємо сіль і добре все розмішуємо. Тоді, поступово підсипаючи борошно з розпушувачем, замішуємо круте тісто – воно має вийти таким, як на вареники.
Тісто накриваємо і відставляємо вбік, тим часом розігріваємо олію (краще брати дезодоровану та рафіновану, щоб вона не мала неприємного запаху).
Доки олія гріється – формуємо пончики. Для цього відрізаємо від тіста невеликий шматочок і робимо з нього кругленький пончик.
При цьому розкачувати тісто краще на сухому столі – без борошна, бо воно під час обсмажування пригоратиме.
Підготовані кругляшки викладаємо у добре розігріту олію та обсмажуємо до появи рум'янцю.
За бажання готові пончики посипають пудрою.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...