Ситна і смачна страва, яка готується швидко і просто, а виходить смачно і оригінально, передають Патріоти України.
Картоплю відварюємо і перетворюємо в пюре, солимо і перчимо, всипаємо сухарі і вимішуємо. Сир тремо на грубій терці, шинку також натираємо.
Зелень дрібно січемо. Змішуємо картоплю з шинкою. Яйце збиваємо виделкою з дрібкою солі. З картопляного пюре робимо колобки, всередину кожного кладемо по шматочку моцарели.
Обвалюємо колобок в яйці, потім в шинці з сиром і викладаємо в деко, застелене пергаментом. Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Закуска виходить смачною, дуже з дуже багатогранним смаком, якщо ви ще зробите домашні гострі соуси, у вас вийде розкішна вечеря.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...