Ситна і смачна страва, яка готується швидко і просто, а виходить смачно і оригінально, передають Патріоти України.
Картоплю відварюємо і перетворюємо в пюре, солимо і перчимо, всипаємо сухарі і вимішуємо. Сир тремо на грубій терці, шинку також натираємо.
Зелень дрібно січемо. Змішуємо картоплю з шинкою. Яйце збиваємо виделкою з дрібкою солі. З картопляного пюре робимо колобки, всередину кожного кладемо по шматочку моцарели.
Обвалюємо колобок в яйці, потім в шинці з сиром і викладаємо в деко, застелене пергаментом. Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Закуска виходить смачною, дуже з дуже багатогранним смаком, якщо ви ще зробите домашні гострі соуси, у вас вийде розкішна вечеря.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...