Були часи, коли ковбасу, у тому числі і ліверну, купували в магазинах. Але, на жаль, в сьогоднішні дні мало знайдеться людей, які наважаться її придбати. У кращому випадку, особливо ліверний продукт, купують тільки для домашніх тварин: кішок і собак, передають Патріоти України.
Але ж якщо ліверна ковбаса якісно приготовлена, то вона може бути досить апетитною і смачною. Тому кожна господиня повинна вміти готувати цей смачний, а головне корисний продукт вдома самостійно. Готується домашня ліверна ковбаса з різних субпродуктів. Раніше її називали печінковою, а сьогодні можуть бути використані абсолютно різні нутрощі.
Смачну домашню ковбасу можна приготувати з курячих потрошків: сердечок і печінки. Шлунки теж можна використовувати. Ковбасу можна запекти або обсмажити.
Ароматну і соковиту ковбаску можна подати в будні, на святковий стіл з будь-якими гарнірами, або як самостійну страву. Ви можете приготувати її заздалегідь і зберігати в холодильнику, нарізаючи перед самою подачею. Також можна заморозити заготовку ковбаси в морозильній камері і дістати, коли виникне необхідність.
Інгредієнти
Ліверна ковбаса з курячих потрухів: як приготувати
Смачного.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...