Смачніше в 10 разів: Вимочіть оселедець у секретному інгредієнті - та здивуйте гостей бомбічною закускою

Мабуть, кожен з нас, коли купував оселедець, стикався з поширеною проблемою - він часто буває пересоленим. Здається, що улюблене філе вже ніщо не врятує, адже його просто неможливо їсти, передають Патріоти України.

Проте не варто поспішати викидати пересолений оселедець, адже його ще можна реанімувати та ще й зробити у 10 разів смачнішим. Для цього знадобиться лише один секретний інгредієнт, який знайдеться майже на кожній кухні.

Як покращити смак солоного оселедця

Хто б міг подумати, але вимочувати пересолений оселедець найкраще в молоці. Саме завдяки вимочуванню в молоці оселедець позбудеться зайвої солі. Окрім того, улюблена рибка стане неймовірно смачною та дуже ніжною. Ба більше, оселедець матиме легкий молочний присмак, який усіх просто захопить.

Як вимочити дуже солоний оселедець

Для початку потрібно почистити оселедець та промити його під проточною водою. Після того, як ви відділили філе від хребта, покладіть його у невеличку ємність та залийте молоком. Зазвичай, 500 мл молока цілком достатньо, щоб воно повністю покрило рибу. Якщо вдома раптом немає 500 мл молока, а є трохи менше, то можна розбавити його з водою у співвідношенні 1:1. Результат буде аналогічним.

Скільки вимочувати оселедець в молоці

Коли ви залили оселедець молоком або сумішшю із води та молока, то потрібно обов'язково поставити ємність із оселедцем у холодне місце на 3 години. Якщо риба виявилася ну дуже солоною, то через 3 години потрібно вилити молоко з ємності та налити туди нове. Далі залиште ваш оселедець ще на 3 години. Коли зазначений час минув, то можете діставати оселедець з молока.

Обсушіть філе та можете подавати його до столу. Ви будете здивовані, адже смак звичайного оселедця буде просто неповторним. Гості будуть у захваті від такої бомбічної закуски!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...