Мабуть, кожен з нас, коли купував оселедець, стикався з поширеною проблемою - він часто буває пересоленим. Здається, що улюблене філе вже ніщо не врятує, адже його просто неможливо їсти, передають Патріоти України.
Хто б міг подумати, але вимочувати пересолений оселедець найкраще в молоці. Саме завдяки вимочуванню в молоці оселедець позбудеться зайвої солі. Окрім того, улюблена рибка стане неймовірно смачною та дуже ніжною. Ба більше, оселедець матиме легкий молочний присмак, який усіх просто захопить.
Для початку потрібно почистити оселедець та промити його під проточною водою. Після того, як ви відділили філе від хребта, покладіть його у невеличку ємність та залийте молоком. Зазвичай, 500 мл молока цілком достатньо, щоб воно повністю покрило рибу. Якщо вдома раптом немає 500 мл молока, а є трохи менше, то можна розбавити його з водою у співвідношенні 1:1. Результат буде аналогічним.
Коли ви залили оселедець молоком або сумішшю із води та молока, то потрібно обов'язково поставити ємність із оселедцем у холодне місце на 3 години. Якщо риба виявилася ну дуже солоною, то через 3 години потрібно вилити молоко з ємності та налити туди нове. Далі залиште ваш оселедець ще на 3 години. Коли зазначений час минув, то можете діставати оселедець з молока.
Обсушіть філе та можете подавати його до столу. Ви будете здивовані, адже смак звичайного оселедця буде просто неповторним. Гості будуть у захваті від такої бомбічної закуски!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...