М'ясні стіжки, запечені з сиром в духовці - що може бути простіше і смачніше. Можна готувати на обід, вечерю і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.
Фарш беріть на свій смак, можна асорті, заправляємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями за смаком.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії до напівготовності.
Моркву трем на крупній тертці і додаємо до цибулі, тушкуємо овочі до готовності.
Дрібно і тонко шаткуємо капусту і додаємо до овочів, тушкуємо, солимо і перчимо.
Порада: до овочів можна ще додати зелень, часник і трохи гострого перцю.
Деко застилаємо пергаментом.
Формуємо кульки з фаршу і викладаємо їх на деко. За допомогою склянки робимо в середині поглиблення, в яке викладаємо по ложці овочів.
Зверху кожен стіжок накриваємо кружечком томату, посипаємо тертим сиром.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин.
Я подаю страву гарячою, але і в холодному вигляді, вона дуже смачна - холодна м'ясна закуска.
Свято світлого Христового Воскресіння - одне з найголовніших православних урочистостей в році. У 2024-му воно випадає на 5 травня, а значить в останній день тижня віруючі підуть до храму, щоб освятити наїдки у великодньому кошику, передають Патріоти Ук...
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...