М'ясні стіжки, запечені з сиром в духовці - що може бути простіше і смачніше. Можна готувати на обід, вечерю і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.
Фарш беріть на свій смак, можна асорті, заправляємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями за смаком.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії до напівготовності.
Моркву трем на крупній тертці і додаємо до цибулі, тушкуємо овочі до готовності.
Дрібно і тонко шаткуємо капусту і додаємо до овочів, тушкуємо, солимо і перчимо.
Порада: до овочів можна ще додати зелень, часник і трохи гострого перцю.
Деко застилаємо пергаментом.
Формуємо кульки з фаршу і викладаємо їх на деко. За допомогою склянки робимо в середині поглиблення, в яке викладаємо по ложці овочів.
Зверху кожен стіжок накриваємо кружечком томату, посипаємо тертим сиром.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин.
Я подаю страву гарячою, але і в холодному вигляді, вона дуже смачна - холодна м'ясна закуска.
Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...
Отримання рясного врожаю чорної смородини – заповітна мрія кожного садівника, і правильне підживлення відіграє в цьому процесі ключову роль. Вибір оптимального добрива та своєчасне його внесення забезпечать кущам смородини необхідні поживні речовини дл...