М'ясні стіжки, запечені з сиром в духовці - що може бути простіше і смачніше. Можна готувати на обід, вечерю і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.
Фарш беріть на свій смак, можна асорті, заправляємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями за смаком.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії до напівготовності.
Моркву трем на крупній тертці і додаємо до цибулі, тушкуємо овочі до готовності.
Дрібно і тонко шаткуємо капусту і додаємо до овочів, тушкуємо, солимо і перчимо.
Порада: до овочів можна ще додати зелень, часник і трохи гострого перцю.
Деко застилаємо пергаментом.
Формуємо кульки з фаршу і викладаємо їх на деко. За допомогою склянки робимо в середині поглиблення, в яке викладаємо по ложці овочів.
Зверху кожен стіжок накриваємо кружечком томату, посипаємо тертим сиром.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин.
Я подаю страву гарячою, але і в холодному вигляді, вона дуже смачна - холодна м'ясна закуска.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...