Смачніше від голубців і краще, ніж котлети. Вечеря в духовці без клопоту - оцінять всі!

М'ясні стіжки, запечені з сиром в духовці - що може бути простіше і смачніше. Можна готувати на обід, вечерю і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

- фарш будь-який, 500 г;

- цибуля і морква по 1 шт;

- капуста, 200 г;

- сіль, перець, зелень;

- сир, 100 г;

- томат, 1 шт;

- олія, 1 ст.л.



Процес приготування

Фарш беріть на свій смак, можна асорті, заправляємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями за смаком.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії до напівготовності.

Моркву трем на крупній тертці і додаємо до цибулі, тушкуємо овочі до готовності.

Дрібно і тонко шаткуємо капусту і додаємо до овочів, тушкуємо, солимо і перчимо.

Порада: до овочів можна ще додати зелень, часник і трохи гострого перцю.

Деко застилаємо пергаментом.

Формуємо кульки з фаршу і викладаємо їх на деко. За допомогою склянки робимо в середині поглиблення, в яке викладаємо по ложці овочів.

Зверху кожен стіжок накриваємо кружечком томату, посипаємо тертим сиром.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин.

Я подаю страву гарячою, але і в холодному вигляді, вона дуже смачна - холодна м'ясна закуска.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...