Смачніше від голубців і краще ніж котлети: Вечеря в духовці без клопоту, яка підкорить усіх (рецепт)

М'ясні стіжки, запечені з сиром в духовці - що може бути простіше і смачніше. Можна готувати на обід, вечерю і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти

- фарш будь-який, 500 г;

- цибуля і морква по 1 шт;

- капуста, 200 г;

- сіль, перець, зелень;

- сир, 100 г;

- томат, 1 шт;

- олія, 1 ст.л.

Процес приготування

Фарш беріть на свій смак, можна асорті, заправляємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями за смаком.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії до напівготовності.

Моркву трем на крупній тертці і додаємо до цибулі, тушкуємо овочі до готовності.

Дрібно і тонко шаткуємо капусту і додаємо до овочів, тушкуємо, солимо і перчимо.

Порада: до овочів можна ще додати зелень, часник і трохи гострого перцю.

Деко застилаємо пергаментом.

Формуємо кульки з фаршу і викладаємо їх на деко. За допомогою склянки робимо в середині поглиблення, в яке викладаємо по ложці овочів.

Зверху кожен стіжок накриваємо кружечком томату, посипаємо тертим сиром.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...