З м'ясного фаршу можна готувати не лише котлети, фрикадельки для супу чи тефтелі, але й смачні та ситні оладки. Вони легкі та швидкі у приготуванні, чимось нагадують ліниві смажені пиріжки, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю подрібнити та підсмажити до легкої золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та готувати до готовності.
3. Окремо збити яйця, додати до них теплий кефір, сіль, цукор та соду. Перемішати.
4. До отриманої маси додати борошно та перемішати, щоб маса була однорідна та без грудочок.
5. До отриманого тіста додати охолоджений фарш, перемішати.
6. Ложкою викласти тісто на сковорідку та посмажити оладки. Готово!
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.