Смачніше за котлети! Як приготувати м'ясні оладки з фаршу на перекус

З м'ясного фаршу можна готувати не лише котлети, фрикадельки для супу чи тефтелі, але й смачні та ситні оладки. Вони легкі та швидкі у приготуванні, чимось нагадують ліниві смажені пиріжки, передають Патріоти України.

Фудблогерка Інна Шумак (shumak_inna) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом оладок з фаршем.

Інгредієнти:

  • фарш – 400 г
  • яйця – 2 шт
  • кефір – 1 скл
  • борошно – 1 скл
  • цибуля – 1 шт
  • сіль – 1 ч. л.
  • сода – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Цибулю подрібнити та підсмажити до легкої золотистості.

2. Додати до цибулі фарш та готувати до готовності.

3. Окремо збити яйця, додати до них теплий кефір, сіль, цукор та соду. Перемішати.

4. До отриманої маси додати борошно та перемішати, щоб маса була однорідна та без грудочок.

5. До отриманого тіста додати охолоджений фарш, перемішати.

6. Ложкою викласти тісто на сковорідку та посмажити оладки. Готово!

Сварка гарантована! ТОП-5 фраз, які ніколи не можна говорити свекрусі

вівторок, 16 вересень 2025, 7:15

Стосунки зі свекрухою рідко бувають простими. Вони можуть стати серйозним випробуванням для молодої сім’ї та навіть призвести до конфліктів у шлюбі. Психологи наголошують: до 40–50% сімейних сварок пов’язані саме з напруженими стосунками зі свекрухою, ...

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

вівторок, 16 вересень 2025, 7:10

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...