Влітку морозиво традиційно стає найпопулярнішим десертом. Його легко можна приготувати в домашніх умовах - лише із двох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Домашнє морозиво має низку переваг перед магазинним. Серед його головних переваг – відсутність консервантів, барвників та інших шкідливих добавок. Вважає, що ласощі потрібно довго готувати самостійно, тому краще купити їх у найближчому супермаркеті. Відомий кулінар Alina FooDee спростувала цей міф. Youtube-блогер поділилася простим та смачним рецептом морозива на своєму каналі.
Потрібна глибока ємність. Її потрібно охолодити, як віночок і вершки, які збиватимете. Потрібно починати з малих обертів, щоб уникнути бризок, а потім збільшити швидкість роботи міксера.
Збиті вершки потрібно з'єднати зі згущеним молоком і продовжити збивати протягом ще декількох хвилин. За бажання можна додати трохи какао - вийде шоколадне морозиво. Якщо звичайне згущене молоко замінити вареним, можна буде поласувати крем-брюле.
А далі все залежить від фантазії господині. До морозива можна додати шоколадну крихту, горіхи, фрукти, мармелад – на ваш смак.
Щоб надати домашньому морозиві форму, можна використовувати печиво або вафельні коржі. Покладіть їх у форму, викладіть масу, а зверху прикрийте іншим коржем або шаром печива. Морозиво буде готове через 5-7 годин перебування у морозильній камері. Смачного
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...