
Салат із буряка - це бюджетна страва на кожен день: на обід, вечерю, перекус та до будь-якого гарніру. Варто відзначити, що буряк поєднується з усіма іншими овочами, фетою та бринзою, горіхами та навіть чорносливом. Заправити страву можна майонезом, олією чи просто сметаною, передають Патріоти України.
В одному з кулінарних блогів (tomka_recepti) в Instagram був опублікований рецепт салату з вареного буряка та квашених огірків.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно відварити чи запекти буряк до готовності. У готовому вигляді почистити та порізати його кубиками, перекласти у миску.
2. Також порізати кубиками огірки, додати до буряка.
3. Вичавити до овочів часник, додати сіль, перець.
4. Заправити салат майонезом, перемішати та насолоджуватися. Смачного!
При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.