М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами - це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить, передають Патріоти України.
Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди. Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком. Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо. Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води. Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.
Ви помітили, що ваш улюбленець постійно сидить біля миски з водою? Якщо це не спекотний день, варто насторожитися. Коти - нащадки пустельних хижаків, і у нормі вони споживають зовсім небагато рідини. Тож різке зростання спраги може сигналізувати про се...
Власники домашніх тварин часто не підозрюють, що деякі овочі, які ми звикли вживати, можуть бути дуже шкідливими або навіть небезпечними для собак. Американський клуб собаководства назвав сім овочів, які категорично заборонено давати собакам через можл...