М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами - це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить, передають Патріоти України.
Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди. Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком. Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо. Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води. Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.
Якщо ваш сад не отримує багато сонячного світла або його ділянки не освітлюються, ви можете вважати, що там нічого не буде успішно рости, але це помилкове припущення, передають Патріоти України. Виявляється, є кілька рослин, які почуваються комфортно н...
Попри те, що зараз багато чоловіків зраджують своїм половинкам і вважають це нормою, є такі, які просто не бачать у цьому сенсу. Вони завжди вірні, кохають своїх жінок та роблять їх щасливими. Новини.LIVE розповість, які ознаки є в чоловіка, який нікол...