М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами - це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить, передають Патріоти України.
Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди. Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком. Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо. Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води. Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...