М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами - це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить, передають Патріоти України.
Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди. Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком. Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо. Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води. Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
Фахівець з поведінки собак Вілл Еттерсон поділився незвичайним методом годування, який принесе користь вашому собаці кількома способами, передають Патріоти України. Основні моменти: