Смачніший ніж заливний: Ситний картопляний пиріг із рибою для вечері за 15 хвилин

Пюре може бути як окремою ситною стравою, так і основою для приготування пирогів, запіканок, вареників, зраз. Кулінарка Валентина поділилася в Instagram рецептом ситного пирога з картоплі, з рибою та горошком, передають Патріоти України

Інгредієнти:

  • Філе риби – 750 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кінза та петрушка – за смаком
  • Цедра лимона
  • Часник – 3 зуб.
  • Горошок – 100 г

Для картопляного прошарку:

  • Картопля – 750 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Вершки – 50 г
  • Молоко – 100 г
  • Моцарела чи інший твердий сир – 50 г
  • Сіль, перець, олія

Спосіб приготування:

1. Відваріть картоплю, додайте масло та зробіть пюре.

2. Начинка: цибулю наріжте і смажте до рум'яності. Далі додайте рибу, зелень, часник та цедру лимона. Тушкуйте все, розбиваючи грудочки близько 10 хвилин. Опісля додайте горошок.3. На дно форми для запікання викладіть рибну начинку, зверху картопляний шар. І запікайте 10-15 хвилин

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...

Ви могли це не знати! Навіщо кактусу колючки та чим загрожує їх втрата

вівторок, 16 грудень 2025, 18:45

Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...