
Пюре може бути як окремою ситною стравою, так і основою для приготування пирогів, запіканок, вареників, зраз. Кулінарка Валентина поділилася в Instagram рецептом ситного пирога з картоплі, з рибою та горошком, передають Патріоти України
Інгредієнти:
Для картопляного прошарку:
Спосіб приготування:
1. Відваріть картоплю, додайте масло та зробіть пюре.
2. Начинка: цибулю наріжте і смажте до рум'яності. Далі додайте рибу, зелень, часник та цедру лимона. Тушкуйте все, розбиваючи грудочки близько 10 хвилин. Опісля додайте горошок.3. На дно форми для запікання викладіть рибну начинку, зверху картопляний шар. І запікайте 10-15 хвилин
Мокре волосся дуже вразливе. Більшість щоденних звичок після душу здаються безпечними, проте саме вони найчастіше спричиняють ламкість, тьмяність та пошкодження структури, передають Патріоти України. Фахівці наголошують: найпоширеніші помилки пов’язані...
Передсвяткові клопоти можуть вимотувати, але є простий спосіб повернути спокій - правильний аромат у кімнаті. Лише кілька повільних вдихів поруч із ароматичною підвіскою допомагають заспокоїти нервову систему, розслабити м’язи та навіть покращити стан ...