Картопля - звичний всім гарнір. І через цю саму звичність він частенько набридає. Але можна помітно урізноманітнити меню, приготувавши незвичайний варіант з вашим улюбленим м'ясом. Пальчики будуть облизувати всі домочадці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
В даному рецепті використовується казан на відкритому вогні. Але приготувати таку картоплю можна і вдома в глибокій сковороді. Очистіть картоплю. Краще вибрати коренеплоди приблизно одного розміру, бо готуватися вони будуть цілими. Цибулю очистить і наріжте півкільцями, злегка пам'ятайте руками. Наріжте м'ясо великими кубиками.
Розігрійте сковороду на великому вогні. Додайте соняшникову олію. Обсмажте м'ясо з кожного боку до золотистої скоринки. Викладіть картоплю до м'яса. Обсмажте її на максимальному вогні до золотистого кольору.
Після того як картопля підсмажиться, додайте сіль, перець і цибулю. По краях залийте водою (приблизно 250-300 мл). Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. В середньому 25-30 хвилин. Сервіруйте в велике блюдо, посипте зеленню і подавайте до столу. Докладний рецепт у відео нижче.
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...