
Картопля - звичний всім гарнір. І через цю саму звичність він частенько набридає. Але можна помітно урізноманітнити меню, приготувавши незвичайний варіант з вашим улюбленим м'ясом. Пальчики будуть облизувати всі домочадці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
В даному рецепті використовується казан на відкритому вогні. Але приготувати таку картоплю можна і вдома в глибокій сковороді. Очистіть картоплю. Краще вибрати коренеплоди приблизно одного розміру, бо готуватися вони будуть цілими. Цибулю очистить і наріжте півкільцями, злегка пам'ятайте руками. Наріжте м'ясо великими кубиками.
Розігрійте сковороду на великому вогні. Додайте соняшникову олію. Обсмажте м'ясо з кожного боку до золотистої скоринки. Викладіть картоплю до м'яса. Обсмажте її на максимальному вогні до золотистого кольору.
Після того як картопля підсмажиться, додайте сіль, перець і цибулю. По краях залийте водою (приблизно 250-300 мл). Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. В середньому 25-30 хвилин. Сервіруйте в велике блюдо, посипте зеленню і подавайте до столу. Докладний рецепт у відео нижче.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...