Картопля - звичний всім гарнір. І через цю саму звичність він частенько набридає. Але можна помітно урізноманітнити меню, приготувавши незвичайний варіант з вашим улюбленим м'ясом. Пальчики будуть облизувати всі домочадці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
В даному рецепті використовується казан на відкритому вогні. Але приготувати таку картоплю можна і вдома в глибокій сковороді. Очистіть картоплю. Краще вибрати коренеплоди приблизно одного розміру, бо готуватися вони будуть цілими. Цибулю очистить і наріжте півкільцями, злегка пам'ятайте руками. Наріжте м'ясо великими кубиками.
Розігрійте сковороду на великому вогні. Додайте соняшникову олію. Обсмажте м'ясо з кожного боку до золотистої скоринки. Викладіть картоплю до м'яса. Обсмажте її на максимальному вогні до золотистого кольору.
Після того як картопля підсмажиться, додайте сіль, перець і цибулю. По краях залийте водою (приблизно 250-300 мл). Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. В середньому 25-30 хвилин. Сервіруйте в велике блюдо, посипте зеленню і подавайте до столу. Докладний рецепт у відео нижче.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...