Картопля - звичний всім гарнір. І через цю саму звичність він частенько набридає. Але можна помітно урізноманітнити меню, приготувавши незвичайний варіант з вашим улюбленим м'ясом. Пальчики будуть облизувати всі домочадці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
В даному рецепті використовується казан на відкритому вогні. Але приготувати таку картоплю можна і вдома в глибокій сковороді. Очистіть картоплю. Краще вибрати коренеплоди приблизно одного розміру, бо готуватися вони будуть цілими. Цибулю очистить і наріжте півкільцями, злегка пам'ятайте руками. Наріжте м'ясо великими кубиками.
Розігрійте сковороду на великому вогні. Додайте соняшникову олію. Обсмажте м'ясо з кожного боку до золотистої скоринки. Викладіть картоплю до м'яса. Обсмажте її на максимальному вогні до золотистого кольору.
Після того як картопля підсмажиться, додайте сіль, перець і цибулю. По краях залийте водою (приблизно 250-300 мл). Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. В середньому 25-30 хвилин. Сервіруйте в велике блюдо, посипте зеленню і подавайте до столу. Докладний рецепт у відео нижче.
Вчені з Нью-Йоркського технологічного інституту проаналізували раціон понад 22 тис. людей у США та Кореї. Виявилось, що ті, хто споживає достатньо калію, рідше страждають на депресію, а дефіцит цього мінералу пов’язаний із погіршенням настрою та підвищ...
Перед вами два крісла. Здавалося б, дрібниця, але те, яке з них ви оберете, може багато сказати про ваші потреби, характер і внутрішні цінності. Уважно подивіться на них і зупиніться на тому, яке вам ближче, передають Патріоти України. Ви обрали крісло...