Смачнюща та дуже проста закуска з помідорів, на приготування якої ви витратите пару хвилин

Смачні і ароматні помідори в банці стануть вашою улюбленою літньою закускою! Інгредієнти найпростіші і доступні, нічого варити, кип'ятити або смажити не треба - тільки нарізати і скласти в банку потрібні інгредієнти, передають Патріоти України.

На приготування цієї закуски ви витратите пару хвилин, а результат можна оцінити вже на наступний день — мариновані, пряні, ідеально збалансовані за смаковими якостями помідори неодмінно підкорять вас, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів;
  • 4 цибулини;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 7 ст. л. рослинної олії;
  • 4 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ч. л. сушеного базиліка;
  • 1 ч. л. гострої паприки;
  • 3 ст. л. меду;
  • 1 ч. л. солі.

Приготування:

1. Помідори нарізаємо кружечками, укладаємо в банку першим шаром.

2. Лук також нарізаємо кільцями, укладаємо наступним шаром. Додаємо нарізаний часник.

3. Продовжуємо укладати шарами помідори, цибулю і часник.

4. Останній шар в банці — це цибуля.

5. Змішуємо мед, рослинну олію, лимонний сік, сіль і спеції.

6. Заливаємо отриманою сумішшю помідори в банці. Відправляємо в холодильник на ніч.

Ароматна закуска з помідорів готова.

Смачного!

Детальніше про те, як приготувати смачні і ароматні помідори в банці, дивіться у відео нижче:

Господиням на замітку! Як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі

четвер, 22 травень 2025, 18:38

Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...

Ви часто зважуєтеся неправильно! Основні помилки, про які багато хто не знає

четвер, 22 травень 2025, 16:58

Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...