Смачнюща та дуже проста закуска з помідорів, на приготування якої ви витратите пару хвилин

Смачні і ароматні помідори в банці стануть вашою улюбленою літньою закускою! Інгредієнти найпростіші і доступні, нічого варити, кип'ятити або смажити не треба - тільки нарізати і скласти в банку потрібні інгредієнти, передають Патріоти України.

На приготування цієї закуски ви витратите пару хвилин, а результат можна оцінити вже на наступний день — мариновані, пряні, ідеально збалансовані за смаковими якостями помідори неодмінно підкорять вас, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів;
  • 4 цибулини;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 7 ст. л. рослинної олії;
  • 4 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ч. л. сушеного базиліка;
  • 1 ч. л. гострої паприки;
  • 3 ст. л. меду;
  • 1 ч. л. солі.

Приготування:

1. Помідори нарізаємо кружечками, укладаємо в банку першим шаром.

2. Лук також нарізаємо кільцями, укладаємо наступним шаром. Додаємо нарізаний часник.

3. Продовжуємо укладати шарами помідори, цибулю і часник.

4. Останній шар в банці — це цибуля.

5. Змішуємо мед, рослинну олію, лимонний сік, сіль і спеції.

6. Заливаємо отриманою сумішшю помідори в банці. Відправляємо в холодильник на ніч.

Ароматна закуска з помідорів готова.

Смачного!

Детальніше про те, як приготувати смачні і ароматні помідори в банці, дивіться у відео нижче:

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...