Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.
На кілограм крил вам знадобляться:
Приготування:
Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!
Пропонуємо пройти унікальний психологічний тест, який допоможе дізнатися правду про вашу особистість. Просто оберіть з трьох зображень те, яке привернуло вашу увагу найбільше. Цей, на перший погляд, тривіальний вибір може розкрити багато про вас, перед...
Потяг людини до алкоголю може бути закладений еволюцією і пов’язаний з тим, що наші далекі пращури споживали стиглі ферментовані перебродивші фрукти. Про це йдеться в дослідженні, опублікованому в журналі Science Advances, передають Патріоти України. І...