Смачнющі та соковиті курячі крильця - готуйте як шеф-повар

Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.

На кілограм крил вам знадобляться:

  • олія соняшникова — 100 мл,
  • кінза — 30 г,
  • оцет яблучний — 2 ст. л.,
  • копчена паприка — 1 ст. л.,
  • каррі-порошок — 1 ст. л.,
  • гострий перець — 1 стручок,
  • коріандр — ⅓ ч. л.,
  • кмин — ⅓ ч. л.

Приготування:

Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...