
Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.
На кілограм крил вам знадобляться:
Приготування:
Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!
Помірне щоденне споживання кави може уповільнювати біологічне старіння клітин у людей із тяжкими психічними розладами, однак перевищення рекомендованої кількості нівелює цей ефект. Про це свідчать результати дослідження, опублікованого в журналі BMJ Me...
Чимало людей почали користуватись сервісом штучного інтелекту від компанії OpenAI ChatGPT, як своїм стандартним пошуковиком. Але значна кількість користувачів при цьому скаржиться, що онлайн-помічник нерідко видає неякісні відповіді, передають Патріоти...