Смачнющі та соковиті курячі крильця - готуйте як шеф-повар

Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.

На кілограм крил вам знадобляться:

  • олія соняшникова — 100 мл,
  • кінза — 30 г,
  • оцет яблучний — 2 ст. л.,
  • копчена паприка — 1 ст. л.,
  • каррі-порошок — 1 ст. л.,
  • гострий перець — 1 стручок,
  • коріандр — ⅓ ч. л.,
  • кмин — ⅓ ч. л.

Приготування:

Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!

Бережіться! Вчені з’ясували, що тальк, який використовується в косметиці, може викликати рак

вівторок, 9 липень 2024, 21:05

Міжнародне агентство з вивчення раку (МАВР) Всесвітньої організації охорони здоров’я опублікувало висновки про канцерогенію тальку й акрилонітрилу, передають Патріоти України. Тальк є природним мінералом, широко використовуваним у косметиці, харчових п...

Господиням на замітку: Як правильно і скільки часу варити кукурудзу, щоб вона вийшла м’якою та соковитою

вівторок, 9 липень 2024, 18:30

Кукурудза - це овоч, що обов’язково повинен входити до раціону людини, яка слідкує за своїм здоров’ям. Невдовзі розпочнеться сезон кукурудзи, і багато хто захоче насолодитись її цікавим смаком. Як правильно варити кукурудзу, щоб вона вийшла соковита та...