Смачнющі та соковиті курячі крильця - готуйте як шеф-повар

Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.

На кілограм крил вам знадобляться:

  • олія соняшникова — 100 мл,
  • кінза — 30 г,
  • оцет яблучний — 2 ст. л.,
  • копчена паприка — 1 ст. л.,
  • каррі-порошок — 1 ст. л.,
  • гострий перець — 1 стручок,
  • коріандр — ⅓ ч. л.,
  • кмин — ⅓ ч. л.

Приготування:

Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!

Ви можете позбутися високого тиску без таблеток! ТОП-5 простих кроків, які реально працюють

неділя, 19 жовтень 2025, 9:45

Високий кров’яний тиск - одна з найпідступніших хвороб сучасності. Вона не має явних симптомів, але саме гіпертонія є головною причиною інсультів, серцевих нападів і ниркової недостатності, передають Патріоти України. . Професор кардіології Імперськог...

Чому кішки шаленіють уночі: Ветеринари пояснили дивну поведінку улюбленців

неділя, 19 жовтень 2025, 9:15

Як тільки ви лягаєте спати, ваша кішка ніби отримує друге дихання: бігає по квартирі, стрибає на меблі, нявчить і шурхотить у шафі. Знайомо? Насправді це не примха, а природна поведінка, пов’язана з інстинктами та способом життя тварини, передають Патр...