Смачнющі та соковиті курячі крильця - готуйте як шеф-повар

Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.

На кілограм крил вам знадобляться:

  • олія соняшникова — 100 мл,
  • кінза — 30 г,
  • оцет яблучний — 2 ст. л.,
  • копчена паприка — 1 ст. л.,
  • каррі-порошок — 1 ст. л.,
  • гострий перець — 1 стручок,
  • коріандр — ⅓ ч. л.,
  • кмин — ⅓ ч. л.

Приготування:

Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!

Приємний бонус! Кілька чашок кави на день можуть уповільнювати клітинне старіння, - дослідження

середа, 10 грудень 2025, 7:42

Помірне щоденне споживання кави може уповільнювати біологічне старіння клітин у людей із тяжкими психічними розладами, однак перевищення рекомендованої кількості нівелює цей ефект. Про це свідчать результати дослідження, опублікованого в журналі BMJ Me...

Все просто! Як покращити відповіді ChatGPT - хитрощі, які варто спробувати

середа, 10 грудень 2025, 7:15

Чимало людей почали користуватись сервісом штучного інтелекту від компанії OpenAI ChatGPT, як своїм стандартним пошуковиком. Але значна кількість користувачів при цьому скаржиться, що онлайн-помічник нерідко видає неякісні відповіді, передають Патріоти...