Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.
На кілограм крил вам знадобляться:
Приготування:
Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!
Високий кров’яний тиск - одна з найпідступніших хвороб сучасності. Вона не має явних симптомів, але саме гіпертонія є головною причиною інсультів, серцевих нападів і ниркової недостатності, передають Патріоти України. . Професор кардіології Імперськог...
Як тільки ви лягаєте спати, ваша кішка ніби отримує друге дихання: бігає по квартирі, стрибає на меблі, нявчить і шурхотить у шафі. Знайомо? Насправді це не примха, а природна поведінка, пов’язана з інстинктами та способом життя тварини, передають Патр...