Смачнющі та соковиті курячі крильця - готуйте як шеф-повар

Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом'якшить м'ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.

На кілограм крил вам знадобляться:

  • олія соняшникова — 100 мл,
  • кінза — 30 г,
  • оцет яблучний — 2 ст. л.,
  • копчена паприка — 1 ст. л.,
  • каррі-порошок — 1 ст. л.,
  • гострий перець — 1 стручок,
  • коріандр — ⅓ ч. л.,
  • кмин — ⅓ ч. л.

Приготування:

Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай. Вийде дууже смачно!

Ви митите овочі не так? Ось що вам потрібно знати про воду

п’ятниця, 18 липень 2025, 5:40

Правильне миття овочів - важливий крок для збереження їх корисних властивостей і безпеки споживання. Однак багато хто задається питанням: яку воду краще використовувати - гарячу чи холодну? Розбираємось у тонкощах цього простого, але важливого процесу,...

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...