Смачнющий рецепт торта з зефіром - 15 хвилин і готово, навіть не потрібно випікати!

Напевно, більшість з нас небайдужі до солодкого. Адже як приємно провести час за чаюванням з шматочком торта або тістечка. Однак, не кожен готовий витрачати дорогоцінний час на приготування десертів, зазначають Патріоти України.

Що ж робити, якщо хочеться побалувати себе домашніми солодощами? В такому випадку краще вибирати легкі і прості ідеї без випічки. Наприклад, цей вишуканий тортик з зефіру став частим гостем на нашому столі. Саме за незвичайний смак і простоту приготування його так полюбили наші домочадці.

Інгредієнти:
0,5 кг - зефіру;
200 гр. - будь-які горіхи;
200 гр. - будь-якого пісочного печива;
2 шт. - банка згущеного молока;
3 шт. - банани;
300 гр. - вершкове масло 82.5%.


Приготування:
Кожну зефірну половинку розрізаємо навпіл в довжину, щоб з однієї штуки вийшло чотири.
Дрібно рубаємо печиво і горіхи. Блендер спростить цю задачу.
Крем вибираємо на свій розсуд, як варіант - збиваємо згущене молоко і масло.
Ріжемо банан.
Даліберемо форму зі знімним бортом. У відсутності такої, застилаємо дно звичайної миски пакетом і викладаємо десерт, чергуючи зефір - крем - горіхи - банан.

Ставимо на 4 години в холодильник. Виймаємо готовий торт з форми або перевертаємо з миски. За бажанням прикрашаємо і насолоджуємося ніжним десертом.

Приємного чаювання!

Ще один варіант рецепта:

  • Сусідка дала рецепт торта з зефіром. 15 хвилин і готово
  • навіть не потрібно випікати!

ТОП-3 продукти, які потрібно додати в маринад, щоб м’ясо стало м’яким та соковитим

неділя, 5 травень 2024, 10:13

Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України. Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, ...

Все дуже просто! Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

неділя, 5 травень 2024, 9:41

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але...