Смачнющий рецепт торта з зефіром - 15 хвилин і готово, навіть не потрібно випікати!

Напевно, більшість з нас небайдужі до солодкого. Адже як приємно провести час за чаюванням з шматочком торта або тістечка. Однак, не кожен готовий витрачати дорогоцінний час на приготування десертів, зазначають Патріоти України.

Що ж робити, якщо хочеться побалувати себе домашніми солодощами? В такому випадку краще вибирати легкі і прості ідеї без випічки. Наприклад, цей вишуканий тортик з зефіру став частим гостем на нашому столі. Саме за незвичайний смак і простоту приготування його так полюбили наші домочадці.

Інгредієнти:
0,5 кг - зефіру;
200 гр. - будь-які горіхи;
200 гр. - будь-якого пісочного печива;
2 шт. - банка згущеного молока;
3 шт. - банани;
300 гр. - вершкове масло 82.5%.


Приготування:
Кожну зефірну половинку розрізаємо навпіл в довжину, щоб з однієї штуки вийшло чотири.
Дрібно рубаємо печиво і горіхи. Блендер спростить цю задачу.
Крем вибираємо на свій розсуд, як варіант - збиваємо згущене молоко і масло.
Ріжемо банан.
Даліберемо форму зі знімним бортом. У відсутності такої, застилаємо дно звичайної миски пакетом і викладаємо десерт, чергуючи зефір - крем - горіхи - банан.

Ставимо на 4 години в холодильник. Виймаємо готовий торт з форми або перевертаємо з миски. За бажанням прикрашаємо і насолоджуємося ніжним десертом.

Приємного чаювання!

Ще один варіант рецепта:

  • Сусідка дала рецепт торта з зефіром. 15 хвилин і готово
  • навіть не потрібно випікати!

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...