Оладки - це старовинна страва, яку готували ще наші бабусі. Якщо зараз найпопулярнішими вважаються класичні оладки зі сметаною або з яблуками, які подаються як десерт, то раніше це була страва, якою можна було ситно пообідати і навіть повечеряти, передають Патріоти України.
Пропонуємо до вашої уваги рецепт оладок з додаванням м'яса та картоплі. Фактично, це ті самі зрази. Але готуються вони інакше.
Інгредієнти:
М'ясо рубаємо на дрібні частини, змішуємо з яйцем, сметаною та майонезом, солимо і перчимо, додаємоспеції за смаком, борошно та ретельно перемішуємо.
Картоплю натираємо на тертці, солимо, залишаємо на 5 хвилин, віджимаємо сік. Додаємо перець та сіль.
Змішуємо м'ясну та картопляну маси і у нас виходить тісто для оладок.
Викладаємо тісто столовою ложкою в сковороду. Обсмажуємо оладки на олії з двох сторін до рум'яної скоринки. Подаємо оладки зі сметаною, або сметанним соусом.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...