Оладки - це старовинна страва, яку готували ще наші бабусі. Якщо зараз найпопулярнішими вважаються класичні оладки зі сметаною або з яблуками, які подаються як десерт, то раніше це була страва, якою можна було ситно пообідати і навіть повечеряти, передають Патріоти України.
Пропонуємо до вашої уваги рецепт оладок з додаванням м'яса та картоплі. Фактично, це ті самі зрази. Але готуються вони інакше.
Інгредієнти:
М'ясо рубаємо на дрібні частини, змішуємо з яйцем, сметаною та майонезом, солимо і перчимо, додаємоспеції за смаком, борошно та ретельно перемішуємо.
Картоплю натираємо на тертці, солимо, залишаємо на 5 хвилин, віджимаємо сік. Додаємо перець та сіль.
Змішуємо м'ясну та картопляну маси і у нас виходить тісто для оладок.
Викладаємо тісто столовою ложкою в сковороду. Обсмажуємо оладки на олії з двох сторін до рум'яної скоринки. Подаємо оладки зі сметаною, або сметанним соусом.
24 серпня за новим церковним календарем (6 вересня за старим) - день пам'яті мученика Євтихія, учня Іоана Богослова. У народі день отримав назву Тиха зоря. За старим календарним стилем день пам'яті преподобномучеників Феодора і Василя Києво-Печерських ...
Проблеми з двигуном можуть стать для автовласника фатальними. Якщо відчувається запах бензину в маслі, потрібно швидше звертатися до майстра, щоб врятувати мотор. Паливо в моторній оливі не лише знижує її якість, а й здатне знищити двигун, пише "Твоя М...