"Хапайтеся за помідорки, зараз буде секс. Томатний прованський пиріг. Quelle perfection! Дехто може подумати, що то витівки диявола, а не пиріг. Бо там лише 5 інгредієнтів, а виходить таким смачним, що можна навіки попрощатися з розумом", - пише кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:
"Як я готую це диявольське божевілля. По-перше, вмикаю якусь таку значну класику. Типу Баха, щоб наблизитися до межі здорового глузду. Одягаю лице шаленого генія.
Беру листкове тісто та розморожую. 600 г томатів-сливок (вони маленькі та щільні) ріжу навпіл, заливаю оливковою олією та ставлю у духовку. Вмикаю режим грилю (щоб підпекти томати зверху та залишити їх соковитими) та печу томати при 180 градусах десь 15 хвилин. Паралельно ріжу цибулю (250 г), смажу її до коричневого кольору, додаю коньяк (2 ст. л) та даю йому випаритися. Викладаю п'янку цибулю на запечені томати, посипаю пряними травами, додаю сіль, закриваю все тістом, проколюю виделкою, щоб тісто не перетворилося на хмаринку та запікаю. Режим конвекції (пропече пиріг рівномірно, щоб тісто мало золоту скоринку та було класним всередині) 180 градусів, 20 хвилин. Все.
Дістаю, перевертаю пиріг помідорками вгору та одразу з'їдаю. Серце виривається з грудей від любові. Просто приготуйте".
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...
Кожен з нас хоча б раз у житті задавався питанням, чи можуть ранкові прикмети впливати на наш день. Виявляється, що багато з того, що ми помічаємо з самого ранку, має своє пояснення і навіть може прогнозувати, що нас чекає попереду. Якщо ви ще не зверт...