Що приготувати, якщо залишилися тільки картопля та цибуля на кухні, а в магазин іти зовсім не хочеться. Гарним вибором стануть деруни. Це ситна та ароматна страва, яка подобається дорослим та дітям, передають Патріоти України.
Приготувати улюблені багатьма оладки можна з мінімальної кількості інгредієнтів.
Потрібна лише картопля, цибуля, трохи солі та олії для смаження.
Однак тут важливо правильно підібрати пропорції. Наприклад, на один кілограм картоплі слід взяти лише 1-2 цибулини.
Коренеплід необхідно натерти на дрібній тертці, а потім на 5 хвилин перекласти в сито, щоб уся зайва рідина пішла. З цибулею слід зробити аналогічні маніпуляції.
Потім все потрібно змішати з перцем, сіллю та ретельно перемішати. Картопляна маса не повинна бути рідкою.
Обсмажувати деруни треба на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Подавати до столу такі оладки бажано зі сметаною та зеленню.
Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...