Що приготувати, якщо залишилися тільки картопля та цибуля на кухні, а в магазин іти зовсім не хочеться. Гарним вибором стануть деруни. Це ситна та ароматна страва, яка подобається дорослим та дітям, передають Патріоти України.
Приготувати улюблені багатьма оладки можна з мінімальної кількості інгредієнтів.
Потрібна лише картопля, цибуля, трохи солі та олії для смаження.
Однак тут важливо правильно підібрати пропорції. Наприклад, на один кілограм картоплі слід взяти лише 1-2 цибулини.
Коренеплід необхідно натерти на дрібній тертці, а потім на 5 хвилин перекласти в сито, щоб уся зайва рідина пішла. З цибулею слід зробити аналогічні маніпуляції.
Потім все потрібно змішати з перцем, сіллю та ретельно перемішати. Картопляна маса не повинна бути рідкою.
Обсмажувати деруни треба на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Подавати до столу такі оладки бажано зі сметаною та зеленню.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...