Смачно і дієтично: Рецепт млинців з вівсянки з яблуком і бананом, щоб зберегти вітаміни

Ідеальний сніданок для тих, хто стежить за фігурою

Багато хто думає, що млинці - досить шкідливий продукт, який не можна вживати при схудненні. Але насправді це зовсім не так. Потрібно тільки знати, які саме млинці можна їсти, не побоюючись за свою фігуру, зазначають Патріоти України. Рецепт саме такого сніданку і пропонуєтьс в цьому матеріалі.

Отже, для приготування корисних млинців вам знадобляться наступні інгредієнти: банан (половинка), яблука (2 шт.), вівсяні пластівці (200 г), молоко (100 мл).

Крок 1: Для початку банан потрібно розім'яти виделкою в будь-якій зручній ємності. Саме банан в цьому рецепті виступає в'язким компонентом і замінює курячі яйця.

Крок 2: Тепер потрібно додати в бананове пюре вівсяні пластівці. Їх можна як додавати в цілому вигляді, так і подрібнити в блендері або кавомолці.

Крок 3: Яблука потрібно нарізати на дрібні шматочки і теж додати в майбутнє тісто, гарненько перемішати.

Крок 4: І останній штрих - потрібно влити молоко. Потім слід ретельно змішати всі інгредієнти, щоб вони розподілилися рівномірно.

Крок 5: Випікати млинці потрібно на розігрітій сковорідці з обох сторін до появи красивої скоринки. Також можна використовувати сковороду зі спеціальним покриттям, тоді вам не доведеться використовувати для смаження рослинне масло.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...