Відомий кулінар Євген Клопотенко пропонує вам приготувати дуже простий, але смачний салат. У нього входить оселедець, картопля і зелена цибуля. Рецептом кухар поділився на своєму сайті, передають Патріоти України.
Для салату найкраще брати філе оселедця, а зелена цибуля продається навіть взимку в супермаркетах. Картоплю ви можете відварити, а також запекти.
Візьміть 3 картоплини і попередньо відваріть в підсоленій воді і середньому вогні. У мене на це пішло 25 хвилин. Дайте овочу повністю охолонути.
Коли картопля охолов, очистіть його і поріжте спочатку кружечками, а потім кожен кружечок на четвертинки. Візьміть 6 пір'я зеленої цибулі і 6 гілочок петрушки, помийте і дрібно наріжте.
Візьміть 2 філе оселедця, наріжте невеликими шматочками, а потім всі інгредієнти змішайте в глибокій мисці або салатник. Заправте 2 ст.л. ароматної соняшникової олії, а також посоліть і поперчіть за смаком.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...