Відомий кулінар Євген Клопотенко пропонує вам приготувати дуже простий, але смачний салат. У нього входить оселедець, картопля і зелена цибуля. Рецептом кухар поділився на своєму сайті, передають Патріоти України.
Для салату найкраще брати філе оселедця, а зелена цибуля продається навіть взимку в супермаркетах. Картоплю ви можете відварити, а також запекти.
Візьміть 3 картоплини і попередньо відваріть в підсоленій воді і середньому вогні. У мене на це пішло 25 хвилин. Дайте овочу повністю охолонути.
Коли картопля охолов, очистіть його і поріжте спочатку кружечками, а потім кожен кружечок на четвертинки. Візьміть 6 пір'я зеленої цибулі і 6 гілочок петрушки, помийте і дрібно наріжте.
Візьміть 2 філе оселедця, наріжте невеликими шматочками, а потім всі інгредієнти змішайте в глибокій мисці або салатник. Заправте 2 ст.л. ароматної соняшникової олії, а також посоліть і поперчіть за смаком.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...