
Хіба у цьому світі є річ краща за ароматні та неймовірно соковиті домашні котлети? Звичайно ж ні! Тому, мерщій готувати цю смакоту, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Фарш – 0,5 кг;
- Білий хліб – 90 г;
- Молоко – 120 мл;
- Цибуля – 50 г;
- Часник – 2 зуб.;
- Сіль;
- Чорний перець;
- Панірувальні сухарі – 50 г.
Інгредієнти для підливи:
- Морква – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Соняшникова олія – 4-5 ст. л.
Приготування:
- Для початку, готуємо фарш.
- Пропускаємо м’ясо через м’ясорубку.
- Потім, зрізаємо скоринку з хліба й також відправляємо його у м’ясорубку.
- Цибулю необхідно почистити, нарізати та пропустити через подрібнювач.
- Далі, до фаршу додаємо молоко та пропущений через прес часник.
- Додаємо сіль та перемішуємо.
- Відставляємо фарш й тим часом нарізаємо іншу цибулю півкільцями.
- Моркву необхідно почистити та натерти на тертці.
- Далі, беремо форму для випікання та наливаємо ц неї соняшникову олію.
- Рівномірно викладаємо цибулю та моркву й відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку на 5-6 хвилин.
- Поки овочі готуються, ми можемо формувати котлети й обваляти їх у панірувальних сухарях.
- Сформовані котлетки викладаємо на овочеву подушку та знову відправляємо у духовку на 10 хвилин.
- Потім, наливаємо у форму окріп. Котлети мають зануритися у воду на 2/3.
- Випікаємо ще 40 хв.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...