Смачно і дуже просто! Неймовірно ароматні і соковиті котлети без обсмажування на сковороді

Хіба у цьому світі є річ краща за ароматні та неймовірно соковиті домашні котлети? Звичайно ж ні! Тому, мерщій готувати цю смакоту, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Фарш – 0,5 кг;
  • Білий хліб – 90 г;
  • Молоко – 120 мл;
  • Цибуля – 50 г;
  • Часник – 2 зуб.;
  • Сіль;
  • Чорний перець;
  • Панірувальні сухарі – 50 г.

Інгредієнти для підливи:

  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 4-5 ст. л.

Приготування:

  1. Для початку, готуємо фарш.
  2. Пропускаємо м’ясо через м’ясорубку.
  3. Потім, зрізаємо скоринку з хліба й також відправляємо його у м’ясорубку.
  4. Цибулю необхідно почистити, нарізати та пропустити через подрібнювач.
  5. Далі, до фаршу додаємо молоко та пропущений через прес часник.
  6. Додаємо сіль та перемішуємо.
  7. Відставляємо фарш й тим часом нарізаємо іншу цибулю півкільцями.
  8. Моркву необхідно почистити та натерти на тертці.
  9. Далі, беремо форму для випікання та наливаємо ц неї соняшникову олію.
  10. Рівномірно викладаємо цибулю та моркву й відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку на 5-6 хвилин.
  11. Поки овочі готуються, ми можемо формувати котлети й обваляти їх у панірувальних сухарях.
  12. Сформовані котлетки викладаємо на овочеву подушку та знову відправляємо у духовку на 10 хвилин.
  13. Потім, наливаємо у форму окріп. Котлети мають зануритися у воду на 2/3.
  14. Випікаємо ще 40 хв.

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...