Смачно і дуже просто! Неймовірно ароматні і соковиті котлети без обсмажування на сковороді

Хіба у цьому світі є річ краща за ароматні та неймовірно соковиті домашні котлети? Звичайно ж ні! Тому, мерщій готувати цю смакоту, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Фарш – 0,5 кг;
  • Білий хліб – 90 г;
  • Молоко – 120 мл;
  • Цибуля – 50 г;
  • Часник – 2 зуб.;
  • Сіль;
  • Чорний перець;
  • Панірувальні сухарі – 50 г.

Інгредієнти для підливи:

  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 4-5 ст. л.

Приготування:

  1. Для початку, готуємо фарш.
  2. Пропускаємо м’ясо через м’ясорубку.
  3. Потім, зрізаємо скоринку з хліба й також відправляємо його у м’ясорубку.
  4. Цибулю необхідно почистити, нарізати та пропустити через подрібнювач.
  5. Далі, до фаршу додаємо молоко та пропущений через прес часник.
  6. Додаємо сіль та перемішуємо.
  7. Відставляємо фарш й тим часом нарізаємо іншу цибулю півкільцями.
  8. Моркву необхідно почистити та натерти на тертці.
  9. Далі, беремо форму для випікання та наливаємо ц неї соняшникову олію.
  10. Рівномірно викладаємо цибулю та моркву й відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку на 5-6 хвилин.
  11. Поки овочі готуються, ми можемо формувати котлети й обваляти їх у панірувальних сухарях.
  12. Сформовані котлетки викладаємо на овочеву подушку та знову відправляємо у духовку на 10 хвилин.
  13. Потім, наливаємо у форму окріп. Котлети мають зануритися у воду на 2/3.
  14. Випікаємо ще 40 хв.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...