Смачно і економно! Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати.

Подробиці

Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.

Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.

Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.

Хочете бути успішними? Ці 11 простих дій допоможуть досягти більшого

п’ятниця, 25 липень 2025, 18:30

Багато відомих мільйонерів, акторів і спортсменів уже говорили про роль звичок на шляху до успіху. Тепер цю тему підхопив і науковець - психолог Адам Грант. У своїй книзі Hidden Potential: The Science of Achieving Greater Things він доводить: успіх не ...

Забудьте про втрати! Цей простий трюк допоможе зберегти картоплю на довго

п’ятниця, 25 липень 2025, 18:10

Картопля - це незамінний продукт на кожній кухні, проте часто вона швидко псується, якщо неправильно її зберігати. Відомо, що картопля швидко проростає, що не лише псує її вигляд, а й може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Рані...