Смачно і економно! Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати.

Подробиці

Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.

Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.

Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.

Це може дорого коштувати! ТОП-3 помилки в поведінці, через які оточуючі перестають поважати людину

неділя, 6 жовтень 2024, 12:00

Багато людей прагнуть зрозуміти, як правильно поводитися в суспільстві, щоб зберегти повагу оточуючих. Згідно з психологами, існує кілька типів поведінки, які можуть миттєво позбавити вас цієї важливої якості. У цій статті ми розглянемо три ключові вчи...

Помилка може дорого коштувати! Кому протипоказана кава і за яких хвороб краще відмовитися від напою

неділя, 6 жовтень 2024, 11:50

Цей напій багато хто любить, а дехто не може без нього уявити свій день. Користь кави вже неодноразово доведена вченими, але, попереджають фахівці, корисною вона буває не для всіх, передають Патріоти України. Це перше питання, яке зазвичай хвилює, і не...