Смачно і економно! Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати.

Подробиці

Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.

Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.

Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.

Вікна сяятимуть, як нові: Один кухонний інгредієнт зробить їх ідеально чистими - і це не оцет!

понеділок, 30 червень 2025, 9:42

У літню пору вікна швидко вкриваються пилом і пилком - і замість панорамного краєвиду ви бачите лише брудні плями. Але експерти з прибирання поділилися унікальним секретом: звичайний чорний чай здатен на диво, передають Патріоти України. Так-так, дешев...

Ви все життя зберігали картоплю неправильно! Один звичайний фрукт збереже її свіжою на місяці - і більше ніяких паростків

понеділок, 30 червень 2025, 9:10

Ваша картопля проростає через кілька днів після покупки? Є простий лайфхак, який змінить усе. Вам потрібен лише один фрукт — і ваша картопля залишатиметься свіжою на 2–5 місяців, передають Патріоти України. Цей трюк став вірусним після того, як кулінар...