Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати.
Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.
Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.
Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.
Оцет називають одним із основних засобів, який дозволяє зберігати чистоту унітазів. За його допомогою можна позбутися навіть застарілих забруднень, якщо поєднати з оцтом соду, передають Патріоти України. Окрім цього, оцет із содою допоможе позбутися й ...
Осіннє підживлення є одним із найважливіших етапів догляду за яблукнями та іншими плодовими деревами в саду. Внесення мінеральних та органічних добрив восени допомагає компенсувати поживні речовини, які дерево втратило протягом сезону, передають Патріо...