Більшість господинь додають у фарш батон, розмочений у молоці, щоб приготувати якомога більше котлет. А ще хліб робить котлети пишними, передають Патріоти України.
Але у фарш можна додавати й інші продукти.
Які інгредієнти не тільки зроблять котлети пишними, а й змінять їхній звичний смак?
Картопля
Котлети з картоплею виходять, мабуть, ніжними на смак.
Додавати у фарш потрібно або відварену товчену картоплю, або терту сиру. На 1 кілограм фаршу потрібно 2-3 великі картоплини.
Картопляний крохмаль дозволяє котлетам утримувати форму і не розвалитись під час смаження.
А на смак такі котлети нагадують картопляне пюре на молоці.
Вівсяні пластівці
Якщо ви хочете отримати повітряні та дієтичні котлети, збагачені клітковиною, то додайте у фарш пластівці.
На 1 кілограм фаршу достатньо однієї склянки.
Перед додаванням до фаршу краще їх подрібнити у блендері.
Кабачок
Котлети з кабачком малокалорійні та сподобаються тим, хто стежить за фігурою.
Натріть кабачок на тертці, відіжміть сік і додайте фарш.
На 1 кілограм фаршу потрібно півкілограма кабачкового пюре.
Кабачок надає котлетам м’якості та соковитості, а смак овочів у м’ясі майже не відчувається.
Манна крупа
Котлети з манкою відрізняються ніжним вершковим смаком та акуратною формою.
На 1 кг фаршу додайте 5-6 столових ложок манки.
Дайте фаршу настоятися щонайменше півгодини, щоб крупа набухла.
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...
Таблетки для посудомийної машини чудово підходять не лише для чищення брудного посуду, але й для інших цілей у домі. OBOZ.UA розповість про 10 можливих способів вигористання їх у господарстві. Але пам’ятайте, що перед тим, як скористатися цими лайфхака...