Смачно і економно! Що додати у фарш, щоб посмажити вдвічі більше котлет

Більшість господинь додають у фарш батон, розмочений у молоці, щоб приготувати якомога більше котлет. А ще хліб робить котлети пишними, передають Патріоти України.

Але у фарш можна додавати й інші продукти.

Подробиці

Які інгредієнти не тільки зроблять котлети пишними, а й змінять їхній звичний смак?

Картопля

Котлети з картоплею виходять, мабуть, ніжними на смак.

Додавати у фарш потрібно або відварену товчену картоплю, або терту сиру. На 1 кілограм фаршу потрібно 2-3 великі картоплини.

Картопляний крохмаль дозволяє котлетам утримувати форму і не розвалитись під час смаження.

А на смак такі котлети нагадують картопляне пюре на молоці.

Вівсяні пластівці

Якщо ви хочете отримати повітряні та дієтичні котлети, збагачені клітковиною, то додайте у фарш пластівці.

На 1 кілограм фаршу достатньо однієї склянки.

Перед додаванням до фаршу краще їх подрібнити у блендері.

Кабачок

Котлети з кабачком малокалорійні та сподобаються тим, хто стежить за фігурою.

Натріть кабачок на тертці, відіжміть сік і додайте фарш.

На 1 кілограм фаршу потрібно півкілограма кабачкового пюре.

Кабачок надає котлетам м’якості та соковитості, а смак овочів у м’ясі майже не відчувається.

Манна крупа

Котлети з манкою відрізняються ніжним вершковим смаком та акуратною формою.

На 1 кг фаршу додайте 5-6 столових ложок манки.

Дайте фаршу настоятися щонайменше півгодини, щоб крупа набухла.

Це може здивувати! ТОП-11 продуктів, які можуть шкодити вашій шкірі

четвер, 6 березень 2025, 16:56

Здоров'я шкіри значною мірою залежить не тільки від зовнішнього догляду, але й від того, що ми їмо. Деякі продукти можуть мати серйозний вплив на вигляд шкіри, спричиняючи запалення, прищі або прискорене старіння, передають Патріоти України. Дерматолог...

Дачникам на замітку! Що посадити після капусти і що не варто

четвер, 6 березень 2025, 16:30

Городництво – це не лише вміння вирощувати смачні та корисні овочі, а й мистецтво правильного планування. Щоб отримати здоровий і рясний урожай, важливо враховувати принципи сівозміни, передають Патріоти України. Капуста – культура, що виснажує ґрунт і...