Більшість господинь додають у фарш батон, розмочений у молоці, щоб приготувати якомога більше котлет. А ще хліб робить котлети пишними, передають Патріоти України.
Але у фарш можна додавати й інші продукти.
Які інгредієнти не тільки зроблять котлети пишними, а й змінять їхній звичний смак?
Картопля
Котлети з картоплею виходять, мабуть, ніжними на смак.
Додавати у фарш потрібно або відварену товчену картоплю, або терту сиру. На 1 кілограм фаршу потрібно 2-3 великі картоплини.
Картопляний крохмаль дозволяє котлетам утримувати форму і не розвалитись під час смаження.
А на смак такі котлети нагадують картопляне пюре на молоці.
Вівсяні пластівці
Якщо ви хочете отримати повітряні та дієтичні котлети, збагачені клітковиною, то додайте у фарш пластівці.
На 1 кілограм фаршу достатньо однієї склянки.
Перед додаванням до фаршу краще їх подрібнити у блендері.
Кабачок
Котлети з кабачком малокалорійні та сподобаються тим, хто стежить за фігурою.
Натріть кабачок на тертці, відіжміть сік і додайте фарш.
На 1 кілограм фаршу потрібно півкілограма кабачкового пюре.
Кабачок надає котлетам м’якості та соковитості, а смак овочів у м’ясі майже не відчувається.
Манна крупа
Котлети з манкою відрізняються ніжним вершковим смаком та акуратною формою.
На 1 кг фаршу додайте 5-6 столових ложок манки.
Дайте фаршу настоятися щонайменше півгодини, щоб крупа набухла.
Шоколад - улюблений десерт мільйонів, спокуса, перед якою важко встояти. Експерти попереджають - деякі інгредієнти, що містяться у складі шоколаду, можуть бути не лише шкідливими для здоров'я, а й викликати справжню залежність. Про які складові шоколад...
Знавці авторинку, які раніше назвали шість найпоширеніших помилок при купівлі вживаної автівки, назвали характерний пробіг для машини, яку варто купувати на вторинці, передають Патріоти України. Профільне видання mashyna.com.ua поспілкувалося із досвід...