
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України.
Досвідчені господині радять додавати деякі продукти до фаршу на котлети, щоб їх було більше за кількістю і були вони неймовірно смачні, соковиті, а якщо фарш зі свинини, то не такі жирні.
М’ясні котлети ідеально смакують з овочевими основами. Наприклад, на 500 г фаршу можна взяти 200 г картоплі та 200 г капусти. При цьому 100 г має бути білого хліба, замоченого в молоці.
Котлети м’ясні можна збільшити також в об’ємові завдяки кабачку, особливо актуальним цим є в літній час, коли їх багато.
Кардіологи застерігають від надмірного використання модних видів солі —-морської, гімалайської, кельтської чи кошерної. Попри репутацію "натуральних" і "корисніших", вони можуть збільшувати споживання натрію, що шкодить серцю та підвищує ризик гіпертон...
Через постійні удари російських терористів по енергосистемі нашої країни українців все більше цікавлять лайфхаки щодо того, як в умовах тривалого відключення світла не дати м'ясу та молоку зіпсуватися, передають Патріоти України. Але, виявляється, не м...