Смачно і економно! Що можна додати у фарш, щоб було вдічі більше котлет

Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені господині радять додавати деякі продукти до фаршу на котлети, щоб їх було більше за кількістю і були вони неймовірно смачні, соковиті, а якщо фарш зі свинини, то не такі жирні.

М’ясні котлети ідеально смакують з овочевими основами. Наприклад, на 500 г фаршу можна взяти 200 г картоплі та 200 г капусти. При цьому 100 г має бути білого хліба, замоченого в молоці.

Котлети м’ясні можна збільшити також в об’ємові завдяки кабачку, особливо актуальним цим є в літній час, коли їх багато.

Для справжніх кавоманів! Ось як зробити смак кави гармонійнішим

понеділок, 22 липень 2024, 15:10

Кава, за своєю природою, досить гіркий напій. Однак іноді ця нотка виявляється настільки домінуючою, що навіть найзапекліші кавомани не можуть пити її не скривившись, передають Патріоти України. Якщо кава надмірно гірчить, слід звернути увагу на етикет...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо кожного дня споживати оливкову олію

понеділок, 22 липень 2024, 14:49

Користь оливкової олії для здоров'я полягає у її компонентах, особливо олеїновій кислоті, що має надзвичайно корисні властивості, передають Патріоти України. Оливкова олія надзвичайно корисна для нашого здоров’я. Вона знижує ризик деменції, запобігає з...